rmaudit.ro, dacă vrei servicii financiar-contabile de calitate

miercuri, mai 7, 2014 18:36
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniAstăzi, dragii moșului, vorbim despre cum găsim un contabil ieftin și bun, în cazul în care căutați așa ceva. Haideți să dăm pontul acum, la început, iar apoi să argumentăm răspunsul. Pontul este link-ul servicii de contabilitate bucuresti, legătură la care găsiți toate informațiile necesare pentru a avea servicii de contabilitate de calitate. Sunt profesioniști în domeniul contabil, oferă servicii excelente la prețuri avantajoase, inclusiv consultanță în domeniul contabil și nu numai. Mai precis, sunt acoperite următoarele domenii: financiar-contabil și sectoare conexe, servicii de audit, servicii de contabilitate, consultanță fiscală și salarizare, planificare fiscală internatională, managementul finanțărilor, drept comercial etc.

La link-ul anterior veți găsi și noutăți din domeniul financiar, precum și ofertele disponibile. Astfel, sunt oferite servicii de contabilitate și salarizare pentru PFA (Persoană Fizică Autorizată), pentru micro-intreprindere, pentru societate mică, pentru firma mijlocie și companii complexe. Se poate comanda un serviciu financiar-contabil completând un formular online. Pe site găsiți și o secțiune de noutăți, în care sunt enumerate modificările legilor din domeniul fiscal, precum și știri proaspete cu noutățile din domeniul fiscal. Iată mai jos, o astfel de știre, dar tot ce este important în domeniul fiscal găsiți pe site (click pe link-ul anterior).

Procedura de scutire a impozitului pe profitul reinvestit

Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 19/2014 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 571/2003 privind Codul Fiscal a fost publicata in Monitorul Oficial, intrand în vigoare începând cu data de 1 iulie 2014. Astfel, este scutit de impozit profitul investit în echipamente tehnologice – maşini, utilaje şi instalaţii de lucru produse şi/sau achiziţionate după 1 iulie 2014 şi puse în funcţiune până la 31 decembrie 2016 inclusiv.
Profitul investit potrivit prevederilor menţionate reprezintă profitul contabil brut realizat de la începutul anului, în anul punerii în funcţiune a echipamentelor tehnologice, scutirea de impozit pe profit aferentă investiţiilor respective fiind acordată în limita impozitului pe profit datorat pentru perioada respectivă.
Pentru intervalul 1 iulie – 31 decembrie 2014, în aplicarea facilităţii se va considera profitul contabil brut realizat începând cu 1 iulie 2014 şi investit în echipamente produse şi/sau achiziţionate şi puse în funcţiune după aceeaşi dată.
Profitul pentru care s-a beneficiat de scutire de impozit pe profit se repartizează la sfârşitul exerciţiului financiar. Pentru echipamentele tehnologice care se pun in functiune pe parcursul mai multor ani consecutivi, facilitatea se acordă pentru investiţiile puse în funcţiune parţial în anul respectivi.

Așadar, dragii mei, folosiți cu încredere pontul de azi, dacă doriți servicii financiar-contabile de calitate, care să asigure afacerii dumneavoastră un real succes.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu