Robimex.ro, daca esti interesat de produse tamplarie lemn stratificat

sâmbătă, iulie 9, 2016 9:43
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniDacă nu știați, lemnul triplustratificat are o izolație termică și fonică ridicată. Lemnul respiră și reglează nivelul umezelii, creând un microclimat sănătos al încăperii. Lemnul tratat periodic are o durată de viață prelungită. Din aceste motive, dar și din multe altele, unele prezentate mai jos, putem apela cu încredere la producatorul de tamplarie lemn stratificat Robimex, dacă dorim produse de tâmplărie lemn stratificat precum: uși interior și exterior din lemn, mobilier living, bucătărie, dormitor, din lemn masiv, PAL Melaminat sau MDF vopsit, la o calitate deosebită. La toate produsele este oferită garanție cuprinsă între 3 și 5 ani. Deși sunt multe prejudecăți care spun că tâmplăria din lemn stratificat este costisitoare și greu de întreținut, în condițiile în care pe piață sunt alternative mai ieftine, mai simple, mai ușor de întreținut, beneficiile tâmplăriei din lemn stratificat, deși mai scumpă, se văd în timp.

De ce merită să alegem tâmplărie de lemn stratificat

Iată, mai jos, câteva argumente de necontestat.

 • Prin procesul de lipire fibra contra fibra a lamelelor de lemn si prin presare se obtine lemnul stratificat care a re rolul de a neutraliza fiecare deformare sau modificare pe care lemnul o sufera in mod normal.
 • Caldura in locuinte se pierde aproximativ 40 % prin ferestre. Din acest motiv,se recomandă tamplaria de lemn triplu stratificatpentru o izolare superioara a locuintei.
 • Lemnul este un material (viu) care respira si regleaza umiditatea locuintei, iar astfel nu determina aparitia condensului sau mucegaiului.
 • Lemnul este un material natural si nu are o influenta negativa asupra sanatatii, precum materialele din PVC sau aluminiu.
 • Tamplaria din lemn este 100 % ecologica deoarece lacurile folosite pentru finisare sunt ecologice pe baza de apa.
 • Izolarea termica si fonica este foarte ridicata deoarece tamplaria de lemn nu prezinta goluri pe interior ca in cazul tamplariei din PVC sau aluminiu.
 • Lemnul stratificat se pastreaza in jur de 50 de ani, dar trebuie intretinut si curatat anual cu o laveta imbibata in solutie speciala.

Robimex.ro, daca esti interesat de produse tamplarie lemn stratificat

Avantajele ferestrelor din lemn stratificat

Ferestrele din lemn stratificat prezintă avantaje certe, dintre care merită amintite:

 • are cele mai bune proprietati termoizolante si fonice;
 • evitarea mucegaiului si condensului; lemnul este un material (viu) care a rezistat sute de ani dovedindu-si calitatile sale unice;
 • deoarece lemnul este un material natural poate fi vopsit in orice culoare (asortata cu mobile de interior), dand un plus de eleganta si valoare locuintei.

Beneficiile ușilor din lemn stratificat

 • Usile sunt realizate la comanda, in functie de dimensiunile, modelul si configuratia solicitata.
 • Usile din lemn stratificat sunt realizate din lemn natural stratificat care confera un grad ridicat de stabilitate in timp.
 • Usile realizate sunt recomandate pentru cladiri civile, cladiri comerciale si cladiri vechi de patrimoniu socio-cultural.
 • Usile sunt insotite de servicii complete (consultanta tehnica, verificare masuratori, transport, montaj, asistenta post-vanzare) si garantie.
 • La realizarea usilor sunt folosite materiale ecologice si care ofera un grad sporit de protectie pentru sanatatea dumneavoastra.

Iar la toate aceste argumente pentru alegerea produselor tamplarie lemn stratificat mai poate fi adăugat unul: De ce locuinta ta are nevoie de usi si ferestre din lemn stratificat de la Robimex.

A alege produsele din tamplarie lemn stratificat este echivalent cu a alege calitatea, fumusetea și sănătatea.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu