Robimex.ro, daca vrei produse de tamplarie lemn stratificat

vineri, aprilie 21, 2017 8:58
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniÎn ultima perioadă, au apărut noutăți absolute pentru România, în domeniul construcțiilor și al finisajelor. Însă, multe din inovațiile ultimilor ani au însemnat și o scădere a călității și durabilității respectivelor construcții și finisaje. Din acest motiv, dar și din alte motive enumerate mai jos, produsele de tamplarie lemn stratificat reprezintă cea mai bună alegere pe termen lung. Lemnul are proprietăți unice, pe care nu le pot suplini integral niciun alt produs construit din alte materiale. Chiar dacă mulți nu realizează acest aspect, deloc de neglijat, este bine de reținut că nimic nu poate înlocui lemnul, beneficiile și aspectul unei construcții din lemn stratificat fiind clare pentru orice locuință, sediu de firmă, casă de vacanță etc. Bine, bine, s-ar putea să spună cineva, dar, mai precis, de ce ar trebui să alegem domeniul tamplarie lemn stratificat pentru proiectul nostru. Iată mai jos câteva argumente, dintr-o listă ceva mai lungă, dar pe care spațiul nu ne permite s-o prezentăm integral.

  • În primul rând, produsele de tâmplărie lemn stratificat realizează o mai bună izolare termică a locuinței. Procentul căldurii pierdute din cauza izolării termice necorespunzătoare a unei locuințe este de aproximativ 40%. Folosind lemnul stratificat realizați o mai bună izolare termică, ceea ce, în timp, va conduce la scăderea costurilor, iar de aici, implicit, la amortizarea mai rapidă a cheltuielilor efectuate în momentul construcției. Chiar dacă prețul produselor din lemn stratificat este un pic mai ridicat, aceste diferențe de preț se recuperează în timp, ba mai mult, după o anumită perioadă ieșiți pe plus, adică veți constata că a fost o alegere înțeleaptă aceea de a alege lemnul stratificat în detrimentul altor materiale de construcție, care vor urca, în timp, cheltuielile, ceea ce va anula prețul mai mic dat la început.
  • Lemnul reglează mult mai bine umiditatea locuinței, împiedicând apariția condensului și mucegaiului. Și aici este vorba despre cum vă doriți să arate locuința peste ani. Preferați niște cheltuieli mai mici la început, pentru ca ulterior să aveți multe probleme și să dați mai mulți bani decât ați fi plătit la început alegând o altă soluție, sau este mai bună alegerea de la început a acelei soluții tehnice care să vă permită să locuiți într-un mediu sănătos și curat. Nu este mult mai bine să nu aveți de efectuat periodic modificări la structura construcției pentru preveni tot felul de probleme? Ei bine, construcțiile de lemn stratificat exact asta fac: ne dau garanția că o lungă perioadă nu va trebui să modificăm nimic, să investim alți bani în reparații, reamenajări, modificări etc.
  • Lemnul nu are o influență negativă asupra sănătății, precum materialele din PVC sau aluminiu. Până la urmă, sănătatea este bunul nostru cel mai de preț, așa încât alegerea produselor din lemn stratificat nu poate fi decât benefică pentru organismul nostru. Lemnul este un material natural, și ecologic, care își pătrează intacte proprietățile în jur de 50 de ani, are un aspect plăcut, te simți bine înconjurat de produse din lemn. Îți creează acel sentiment de confort, pe care niciun alt material de construcție nu-l poate oferi.

Robimex.ro, daca vrei produse de tamplarie lemn stratificat

Pentru cei interesați, iată și datele de contact ale firmei:
SC Robimex SRL
Sebeș, str. 24 Ianuarie, nr. 12, jud. Alba
Tel.: 0258 735 731, 0744 639 924
Fax: 0258 730 230
E-mail: robimexsrl@yahoo.com

Robimex.ro, daca vrei produse de tamplarie lemn stratificat

You can leave a response, or trackback from your own site.

Adauga un comentariu