samtires.ro, anvelope second hand pentru tine

miercuri, iulie 16, 2014 13:30
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniUneori mai folosim și anvelope second hand. C-așa-i viața, complicată. Și unde le putem comnada online? La link-ul Samtires. Ce categorii de anvelope putem comanda: cauciucuri de vară, anvelope de iarnă, anvelope camioane, anvelope agricole, anvelope utilaje. Ce producători de anvelope găsim pe site: Bridgestone, Continental, Debica, Dunlop, Fulda, Good Year, Kleber, Kumho Tires, Michelin, Pirelli, Sava, Semperit, Vredestein. Pe site găsiți și o secțiune de oferte speciale ce nu trebuie ratată. Anvelopele sunt livrate în toată România prin firmele de curierat. Mai multe amănunte găsiți pe site (click pe link-ul anterior sau pe imaginea de mai jos). Pentru a avea mai multe informații despre brand-ul Samtires, iată descrierea de pe site.

„Ne ocupam cu comercializarea de anvelope, reusind sa creem o retea de distributie foarte bine pusa la punct. Prin intermediul site-ului nostru puteti comanda telefonic sau prin email orice cauciuc disponibil pe stoc sau la comanda. Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre noi sau despre stocurile noastre nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon 0749.385.195 zilnic, intre orele 09:00 – 18:00.

Site-ul www.samtires.ro este proprietatea firmei IF Kocsis Samuel Paul, cu sediul in Cart. Viisoara, nr. 275 B, Bistrita, jud BN, inregistrata la Oficiul Registrul Comertului sub numarul F06/705/2010, C.I.F. 27320961, reprezentata de Kocsis Samuel Paul. Pentru mai multe informatii despre firma, sau conturi bancare va rugam sa ne contactati telefonic sau prin intermediul adresei de email office@samtires.ro”

Și dacă tot veni vorba de anvelope, iată câteva informații interesante despre anvelope găsite pe Wikipedia.

În 1934, în Nokia, Finlanda, Nokian Tyres a inventat prima anvelopă de iarnă din lume, Nokia Kelirengas. Aceasta era o anvelopă pentru camioane. În 1936 apare prima anvelopă de iarnă din lume proiectată special pentru automobile, Hakkapeliitta. Anvelopele de iarnă sunt de obicei anvelope din cauciuc cu o compoziție diferită față de anvelopele pentru toate sezoanele. Anvelopele de vreme rece conțin un procent mai mare de cauciuc natural și dioxid de siliciu care evită întărirea cauciucului sintetic în condiții de frig, acest lucru le oferă o tracțiune mai bună la temperaturi mai mici. Anvelopele de iarnă au mai multe zone cu mici-benzi pe profilul căii de rulare, ceea ce duce la creșterea tracțiuni pe zăpadă și în condiții de umiditate permite apei să iasă mai ușor de sub anvelopă. Acest lucru reduce riscul de acvaplanare al automobilelor. În mare parte din Scandinavia, anvelopele de zăpadă au crampoane de metal pentru a îmbunătăți aderența pe zăpadă sau pe gheață, dar sunt interzise în majoritatea celorlalte țări, datorită pagubelor pe care le provocă suprafeței carosabile a drumurilor. Anvelopele de iarnă nu elimină derapajul pe zăpadă și gheață, dar reduce foarte mult riscul lui.

samtires.ro, anvelope second hand pentru tine
anvelope vara second hand

You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “samtires.ro, anvelope second hand pentru tine”

  1. Ioana says:

    august 24th, 2017 at 17:11

    Foarte bun articol, sunt multe magazine cu anelope sh; pretul cel mai bun este doar la un clic distanta.

Adauga un comentariu