Sfaturi pentru gasirea unui instalator sanitar bun

vineri, august 25, 2017 8:09
Posted in category Diverse

InstalatorCauti un instalator? Nu e lucru deloc simplu in zilele noastre, de aceea exista chiar si ghiduri online care iti explica pas cu pas ce trebuie sa faci in demersul tau indraznet de a descoperi un meserias bun, in care sa poti avea incredere deplina ca va face o lucrare calitativa si pe care sa il poti chema si in viitor, cand instalatia sanitara se va mai defecta.

Mini-Indrumar pentru gasirea unui instalator bun

  1. Incearca sa iti folosesti reteaua reala si virtuala de prieteni, vecini, colegi de serviciu si cunostinte.

    Persoanele apropiate tie, in care ai incredere, pot ca sa iti recomande acei mesteri care i-au ajutat pe ei la vreme de restriste, cand tevile au pocnit, iar apa a inceput a se revarsa in valuri pe gresie si parchet, in incercarea ei nestavilita de evadare din instalatiile ce au tinut-o prizoniera.

    Vecinii te pot ajuta cel mai bine in aceasta privinta. Eventual, incepe cu aceia de la etajul inferior, care risca sa fie inundati daca nu remediezi urgent defectiunea survenita la instalatia ta sanitara sau la calorifere. Ei au cel mai mare interes ca sa iti recomande pe cineva priceput, spre a nu suferi la randul lor stricaciuni la apartament din pricina apei infiltrate prin plafon.
  2. Alege prioritar un instalator din zona in care locuiesti, pentru ca, in situatia in care lucrarea efectuata nu rezista, sa poata reveni rapid si sa o refaca.
  3. Daca alegi o firma ce ofera servicii de reparatii instalatii sanitare, chiar recomandata de catre persoane cunoscute in care ai incredere, cauta si pe net pareri ale clientilor ce au apelat deja la instalatorii angajati acolo.
  4. Daca lucrarea de reparatii sanitare este mai ampla si nu chiar foarte urgenta, nu te grabi. Fa-ti mai intai o lista scurta de instalatori autorizati si firme de profil, apoi verifica daca ofera garantie pentru lucrarile executate, care este durata acestora si, cel mai important, care sunt tarifele lor.
  5. Verifica daca instalatorul autorizat sau firma ce are in obiectul de activitate oferirea de servicii reparatii instalatii sanitare si termice este cunoscuta pe piata si de cata vreme functioneaza.

Mai apoi, decide-te si contacteaza-i pentru o programare.

O recomandare de firma unde gasesti instalatori buni

07Handyman este o companie unde isi desfasoara activitatea instalatori profesionisti, care pot interveni non-stop ca sa repare, sa inlocuiasca tevi si alte componente ale instalatiilor sanitare si termice, inclusiv sa remedieze defectiunile urgente aparute inopinat.

Serviciile acestor specialisti instalatori au certificare ISO 9001, firma 07Handyman fiind atestata ANRE, iar orice lucrare executata de catre angajatii sai este asigurata, ceea ce ofera clientilor un confort deosebit, eliberandu-i de stresul ca s-ar putea ca executia sa nu fie corespunzatoare, iar pagubele in locuinta cu mult mai mari, daca instalatia cedeaza din nou pentru ca reparatia nu s-a efectuat corect.

Asadar, daca ai nevoie de servicii de montaj, reparatii, intretinere instalatii sanitare sau termice, poti gasi un instalator autorizat foarte bun la firma mentionata – 07Handyman.

Cu o vechime de opt ani pe nisa ei de activitate, la aceasta companie au apelat pana in prezent peste 14.000 de clienti, iar garantia pentru lucrari este una exceptioanala ca durata, de 24 de luni.

Plata se poate face inclusiv cu cardul, motiv pentru care nu e nevoie neaparat ca sa ai pregatiti bani cash.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Adauga un comentariu