Şpăgile dictatorului irakian Saddam au ajuns în averile securiştilor comunişti din Partidul România Mare

duminică, ianuarie 5, 2020 8:20
Posted in category Mass-media

Vadim TudorMihai Lupoi a primit petrol de la Saddam

În februarie 2001, o delegaţie oficială a Partidului România Mare s-a deplasat în Irak. Ea a fost formată din senatorii Mihai Lupoi şi Nicolae Iorga şi din deputatul Cristian Buzea, la care s-au mai adăugat încă 59 de persoane, dintre care 12 oameni de afaceri irakieni cu societăţi în România şi şase moldoveni. Deplasarea a fost organizată de Camera de Comerţ şi Industrie româno-irakiană. La Bagdad, parlamentarii români s-au întâlnit cu ministrul irakian al Petrolului şi cu alţi oficiali ai lui Saddam.

Mullahul României Mari, Vadim Tudor, uită (era 2004 – n.m.) că avionul companiei “Moldavian Air” a transportat la Bagdad o tonă de materiale sanitare, în cadrul programului “Petrol contra hrană”. Mullahul se face că plouă (se făcea în 2004 – n.m), că i-a dat binecuvântarea lui Saddam împotriva coaliţiei anglo-americane, în toţi anii care au precedat eliberarea Irakului. Că a primit un ceas de la satrapul irakian, cu care n-a scăpat prilejul să se fălească de nenumărate ori în public. Că l-a sprijinit moral şi propagandistic pe Saddam, împotriva programelor de integrare europeană şi euro-atlantică ale României. Mullahul uită că, în contrapartidă pentru acest ajutor, Saddam i-a dat cupoane de petrol lui Mihai Lupoi.

La scurtă vreme după întoarcerea din Irak, standardul lui Mihai Lupoi a sărit ştacheta. Dintr-un amărăştean de ofiţer în rezervă, cu o sumedenie de belele penale lăsate în urmă, de pe vremea când a activat în diplomaţie, s-a procopsit cu trei apartamente în centrul Capitalei. Dintre care unul este în blocul Dunărea II, pe strada Biserica Enei, vizavi de Arhitectură.

Din informaţiile noastre, Lupoi a vândut cupoanele într-o ţară occidentală. Nouăzeci de procente din valoarea tranzacţiei au intrat în visteria mullahului Vadim, pe care n-o controlează nimeni, iar restul, la Mihai Lupoi. (“Academia Caţavencu”, nr. 637/2004)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu