Tiganizarea continua a Romaniei de catre ProTV

miercuri, august 12, 2015 16:58
Posted in category Mass-media

Opriţi ţiganizarea României!Patronii trusturilor de televiziune din România sunt în pușcărie sau sunt anchetați penal

Cu alte cuvinte, infractorii (gunoaiele societății) oferă emisiuni educative (hăă, hăăă, hăăă), de divertisment, de informare etc. prin intermediul posturilor TV aflate în proprietatea acestor hoți de bani publici. Dan “Felix” Voiculescu (patron al Antenelor și a tot ce ține de trustul Intact) este în pușcărie, patronul ProTV, Adrian Sârbu, este în pușcărie, patronul România TV, Sebastian Ghiță, este anchetat penal, cu șanse mari de a ajunge în Beciul Domnesc etc. Cum poți avea emisiuni informative corecte și în care binele public să fie apărat, din moment ce aceste posturi TV aparțin tocmai unor indivizi ce au furat la greu din avuția publică? Este, evident, o întrebare retorică.

ProTV-ul, autorul principal al țiganizării României după 1989

ProTV-ul, ne place sau nu, este lider de audiență în România. Meritul acestui post TV este neimplicarea în apărarea sau atacarea vreunui actor politic, la Pro TV aparând în “prime-time” alte subiecte mai lumești, precum un viol nereusit sau o crimă de prin satele patriei. Și daca în privinta implicarii politice nu prea ai ce reproșa ProTV-ului (cel puțin în ultimii 10 ani), există, însă, o altă mare problemă a acestui post TV: țiganizarea României un sfert de secol. La așa-zisele emisiuni de divertisment, ProTV-ul a adus zi de zi țigani. La orice oră, acest post al unui infractor are invitați țigani care nu reusesc să conjuge în mod corect 5 verbe în limba română. Pentru cei ce ar putea crede că am ceva cu tiganii, țin să precizez că această etnie nu m-ar interesa de fel dacă nu aș fi agresat în fiecare zi de prezența lor la TV și nu numai (cerșitul ar fi o altă problemă). Țiganii, am mai spus-o, sunt o minoritate (încă sunt o minoritate) infracționala, fara nici o credință (ce religie au tiganii?), fără norme morale, fără niciun respect față de valorile umane unanim acceptate azi. Dovada? Sunt fugăriti oriunde se duc, sunt considerați gunoaie ce trebuie izgonite, pe oriunde merg fură, cerșesc etc. Ce modele educationale și de viață propune Pro TV-ul atunci când aduce manelisti ignoranti, unii chiar infractori, familii întregi de țigani care se cearta între ei, povești interminabile cu amante, soții, copii etc.? Cum poți avea o tara civilizata din moment ce la televizor sunt prezentați, seară de seară, aceste caricaturi de oameni, ce nu au o minimă decență a ieșirii cu rufele murdare în public. De ce m-ar interesa țiganca Bahmuțeanca și nenumăratele sale divorțuri? De ce m-ar interesa cât câștigă un manelist analfabet, cel care, probabil, fentează cât poate Fiscul din România?

Am trăit s-o văd și pe asta: cuvântul țigănesc “mișto” în gura unui crainic sportiv ProTV și în subtitrarea unui film, tot la ProTV

Nu prea mă uit la televizor. Nu la emisiunile de “divertisment” ale ProTV-ului. Mi se pare o mocirlă din care ieși ceva mai murdar decât ai intrat. Însă, în urmă cu ceva timp, am nimerit la un meci de fotbal. Echipa unui alt infractor, nu o să-i scriu numele infractorului deoarece mi-e o scârbă imensă de acest nume (echipa este Steaua București) juca fotbal (dacă se poate numi fotbal ce joacă respectiva echipă), iar ProTV-ul transmitea meciul. Ce aud la un moment dat? Cuvântul “mișto” într-o frază ce se voia în limba română. Recunosc, nu am mai auzit acest cuvânt niciodată într-un comentariu sportiv. Tot într-o seară, și tot la ProTV, era un film de mâna a șaptea, adică o tâmpenie cu vampiri și alte asemenea. Tocmai când mă pregateam să schimb postul, văd “tradus”, din engleză, ceva de genul “Am făcut mișto de tine”, deși existau multe alte variante românești de a traduce acea replică. Și uite așa România devine Țigănia, iar noi, cei puțin (sau mulți?) care încă mai știm ca țiganii vin din India și nu au nicio treabă cu civilizatia europeană, trebuie să acceptăm țiganizarea României și a limbii române, o tară și o limbă pentru care au murit si au suferit străbunii noștri. Ce merită acest Măruță ce aduce mereu țigani în emisiunea sa de rahat? Mareșale, mareșale, de-ai ști tu pentru cine ai murit și te-ai sacrificat!

Pentru cine nu crede că “mișto” e un cuvânt țigănesc, iată ce ne spune dexonline.ro: MIȘTÓ adj. invar. (Arg.) (Foarte) bun, (foarte) frumos. ♦ (Substantivat, n., în expr.) A lua (pe cineva) la mișto = a-și bate joc (de cineva), a ironiza. – Din țig. mišto. Pentru nenorociții care țiganizează această țară, iată cuvinte românești de un milion de ori mai frumoase, ce pot fi așezate în locul țigănescului cuvânt: apetisant, arătos, bun, chipeș, delicios, frumos, gustos, izbutit, îmbietor, plăcut, realizat, reușit, savuros, suculent, valoros.

ProTV-ule, îți doresc un singur lucru: să mori repede, printr-un faliment scurt (nu ma bazez pe CNA-ul de rahat, controlat de neocomunistii din PSD).

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

2 Responses to “Tiganizarea continua a Romaniei de catre ProTV”

  1. Cum terorizeaza tiganii autoritatile statului roman | A șaptea dimensiune says:

    ianuarie 6th, 2016 at 10:53

    […] Tiganizarea continua a Romaniei de catre ProTV […]

  2. Tiganii, cancerul Romaniei de azi | A șaptea dimensiune says:

    noiembrie 13th, 2016 at 21:29

    […] Tiganizarea continua a Romaniei de catre ProTV […]

Adauga un comentariu