TreeFantasy.com, mese, banci, scaune pentru tine

duminică, februarie 28, 2016 11:04
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniVine o vreme când mobilierul locuinței sau firmei noastre trebuie înlocuit sau avem o locuință nouă și ne dorim un mobilier mai aparte pentru ea. În toate aceste cazuri, plus în altele asemănătoare, există o soluție pentru a avea mobilierul care ne lipsește. Și chiar mai mult decât atât, de a avea un mobilier care aduce un plus de confort și de aspect unic locuinței noastre. Puține sunt locurile unde găsim acest tip de mobilier special conceput pentru cei cu gusturi alese, pentru cei care apreciază frumusețea și rafinamentul unui interior. TreeFantasy.com este un astfel de loc.

De exemplu, puteți opta pentru setul de bănci Techno, set ce cuprinde o masă robustă, atât pe partea de lemn, cât mai ales pe cea de metal, din care sunt alcătuite picioarele. O puteți folosi în locuri dintre cele mai diverse, acolo unde se impune prezența unei bănci solide, trainice, care rezistă fără probleme forțelor la care este supusă.

TreeFantasy, datele de contact

Adresa: Romania, Satu Mare, str. Corneliu Coposu, nr. 2/33, cod postal 44005, telefon: 0317800870. Pentru a contacta firma, puteți folosi și formularul de pe site.

Masa Wild White

Cunoscută și ca masă bilogică sau Tree Table (masa copac ), prin faptul că păstrează în mod natural linia bușteanului din care provine, aceasta aduce un plus de asimetrie și o frumusețe aparte. Iar picioarele din metal îi conferă un aspect inedit. Este alcătuită din lemn masiv (stejar sălbatic), blatul este de 3 cm grosime, iar picioarele mesei sunt din metal de culoare neagră. Are schiță de montaj inclusă, adică se poate autoasambla. Lemnul din care este alcătuită provine din păduri bine gestionate, în care au fost respectate standardele stricte de mediu.

Cine este Tree Fantasy

Tree Fantasy este mai mult decât un furnizor de mobilier. Prin funcţionalitate, un design atractiv, calitate și preţuri accesibile, oferă soluţii optime de amenajare pentru cele mai importante zone ale casei. Fie că sunteți adeptul stilului minimalist sau modern, Tree Fantasy oferă o gamă de produse care corespund nevoilor de zi cu zi, lăsând deoparte tot ce nu este necesar. Valorile în care Tree Fantasy crede sunt calitatea, reflectată prin produsele pe care le comercializează, eficiența, oferită de echipa de vânzări și operativitatea furnizării produselor pentru care ați optat, și sustenabilitatea, prin grija constantă pe care o are faţă de oameni şi de mediul înconjurător. Piesele de mobilier pentru casa dumneavoastră nu sunt achiziții zilnice. Din acest motiv, alegerea produselor adecvate poate fi o acţiune destul de grea, care vă poate consuma mult timp şi multă energie. Echipa Tree Fantasy muncește pentru a avea un impact puternic, cât mai pozitiv, în viețile clienților săi. Este o companie inovatoare ce dorește sa exploateze potențialul extraordinar al tehnologiei pentru a creea experiente pozitive.

Masa Queen

Este o masă stil jazz, delicată și profundă în același timp, o masă care îți amintește de primăvară. Stilul diferit de construcție al picioarelor îi conferă un caracter imperial. Blatul este de 3,6 cm optic grosime, iar picioarele mesei sunt din lemn masiv de brad de culoare albă.

TreeFantasy.com

TreeFantasy.com, daca vrei mese, banci, scaune cu design atractiv, de calitate și la preţuri accesibile.

You can leave a response, or trackback from your own site.
Tags: , ,

Adauga un comentariu