Ungaria cere condamnarea crimelor comunismului, Romania PSD-ista NU

marți, august 25, 2015 14:29

Stalin (stanga) si LeninMiniștrii justiției din 8 țări europene cer condamnarea crimelor comunismului, la fel precum crimele naziste. Între cele 8 țări nu se află România PSD-istă

De ce? Simplu: Partidul Comunist Român a devenit Partidul Social Democrat. Și, evident, nu-și poate renega trecutul. Consecința: nu ne vom uni NICIODATĂ cu Basarabia, atât timp cât la butoane se află neocomuniștii din PSD. Și încă ceva. De aceea, Orban nu-i Ponta. Orban este un naționalist maghiar, în timp ce Puie Monta este doar un jeg de internaționalist bolșevic.

Iniţiativa a fost susţinută de miniştrii Justiţiei din Letonia, Lituania, Polonia, Cehia, Slovacia, Ungaria şi Georgia.

Miniştrii Justiţiei din opt ţări au semnat o declaraţie comună asupra necesităţii creării unui tribunal internaţional pentru investigarea crimelor comunismului. Iniţiativa a fost înaintată de către ministrul eston al Justiţiei în cadul unei conferinţe dedicate împlinirii a 76 de ani de la semnarea Pactului Ribbentrop-Molotov.

Ministrul eston, Urmas Reinsalu, a declarat că „oamenii trebuie să ştie despre suferinţele prin care au trecut milioane de oameni în urma rezultatelor crimelor nazismului şi comunismului”. Acesta a menţionat că crimele naziste au avut parte de condamnare legală recunoscută la nivel internaţional, după procesul de la Nuremberg, în timp ce crimele regimului comunist nu au fost condamnate încă în acest mod. Iniţiativa lui Reinsalu a fost susţinută de miniştrii Justiţiei din Letonia, Lituania, Polonia, Cehia, Slovacia, Ungaria şi Georgia.

Sursa: adevarul.ro

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

4 Responses to “Ungaria cere condamnarea crimelor comunismului, Romania PSD-ista NU”

 1. O zi in temnitele comuniste, tratamentul perfect pentru nostalgicii comunismului | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 1st, 2015 at 14:24

  […] Ungaria cere condamnarea crimelor comunismului, Romania PSD-ista NU […]

 2. Hitul USLamist al ultimilor ani: Cum a “distrus” PDL-ul Romania in doar doi ani de guvernare | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 21st, 2015 at 21:11

  […] Ungaria cere condamnarea crimelor comunismului, Romania PSD-ista NU […]

 3. Hitul USLamist al ultimilor ani: Cum a “distrus” PDL-ul Romania in doar doi ani de guvernare | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 21st, 2015 at 21:11

  […] Ungaria cere condamnarea crimelor comunismului, Romania PSD-ista NU […]

 4. USL-ul este mai viu ca niciodata in Guvernul Ciolos | A șaptea dimensiune says:

  noiembrie 30th, 2016 at 19:00

  […] Ungaria cere condamnarea crimelor comunismului, Romania PSD-ista NU […]

Adauga un comentariu