Vitan-auto.ro, dacă vrei să cumperi sau să vinzi o mașină

miercuri, iulie 24, 2013 15:31
Posted in category Diverse

Stema a saptea dimensiuneMultora dintre noi le place să mai arunce o privire spre un târg de mașini. Pentru aceasta ne deplasăm spre locul respectivului târg. Există, însă, o modalitate mai ușoară de a vedea ce se mai vinde și ce se mai cumpără în domeniul auto. Site-ul Vitan-auto.ro este locul unde, prin câteva click-uri, putem vedea un adevărat târg auto. Interfața și facilitățile site-ului ne ajută să găsim cu ușurință ceea ce căutăm. Opțiunile de căutare sunt numeroase, oricât de complexe ar fi preferințele noastre. Găsim pe site: autoturisme, motociclete/ATV, camioane/utilitare, agrement, utilaje construcții, utilaje agricole, piese. Există și o secțiune de liste auto, ce cuprinde: ofertele zilei, vânzări urgente, mașini de oraș, mașini de teren, mașini decapotabile, mașini germane, mașini franțuzești, mașini americane. Pentru a vinde trebuie să completăm un formular cu datele mașinii, iar pentru a cumpăra selectăm ceea ce dorim.

Pe site, mai găsim o prezentare a Târgului Vitan, precum și o pagină de contact, cu numere de telefon, fax și adresa, dacă, eventual, vrem și alte informații legate de prezentările de pe site. Tot pe vitan-auto.ro, mai găsim și noutăți din domeniul auto, informații despre taxa de timbru 2013, legislație și despre cum se adaugă un anunț. Găsim și o listă cu dealeri auto, precum și mărci de mașini populare. Fiecare dintre noi putem adăuga un anunț gratuit, dacă dorim să vindem ceva din domeniul auto. Pe site putem calcula și taxa de timbru 2013, cu ajutorul unui calculator special preluat de pe site-ul ANAF. Mai găsim chiar și o pagină de sugestii și reclamații, de fapt un formular ce poate fi trimis online. De ce să pierdem timpul, iar timpul înseamnă bani, căutând prin tot felul de locuri mașina potrivită, din moment ce putem face aceasta prin câteva click-uri. De aceea, dacă ne interesează domeniul auto, http://www.vitan-auto.ro nu trebuie să lipsească din agenda noastră.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu