Yanprint.ro, daca vrei produse personalizate

vineri, septembrie 8, 2017 9:52
Posted in category Diverse

De când eram copil m-au impresionat cei care purtau tricouri personalizate. Practic, în acea perioda, în urmă cu mulţi, este adevărat, a avea un tricou personalizat însemna a atrage toate privirile, mai ales dacă mesajul de pe acel tricou era interesant sau/şi cât mai vizibil. Nici nu mă interesa foarte mult chipul respectivului, privirea mea de copil era atrasă de tricoul atât de deosebit pentru acea perioadă oarecum îndepărtată.

Anii au trecut şi prezentul ne oferă şansa, prin intermediul celor creativi şi originali, să avem produse personalizate dintr-o gamă foarte largă, de la cani personalizate şi până la stickere, de perete, auto etc. În urmă cu câteva zeci de ani, era o problemă să te faci cunoscut, să-ţi faci cunoscută ideea, chiar dacă pentru tine şi cei apropiaţi respectiva idee era genială. Astăzi totul este mult mai simplu.

Să zicem, de exemplu, că ai un blog sau intenţionezi să-ţi încropeşti unul şi vrei să-l faci cunoscut, doar ai auzit de celebra zicere, şi ea destul de veche, “reclama este sufletul comerţului”, sau, mai nou, “cineva de care n-a auzit nimeni, nu există”. Pentru blogul sau site-ul tău ai la dispoziţie foarte multe metode de promovare, dar, din păcate, pentru multe dintre ele va trebui să plăteşti, iar cele gratuite nu sunt toate eficiente. De aceea, îţi propun să încerci o metodă, verificată de către subsemnatul, pe cât de simpă, pe atât de eficientă: produse personalizate cu adresa şi/sau numele blogului/site-ului tău. Dacă eşti un tip, sau o tipă, căruia/căreia îi place să circule, să vadă şi să fie văzută de multă lume, cu siguranţă impactul unui tricou personalizat, de exemplu, cu link-ul sau/şi numele blogului tău va fi maxim. Investiţia, în acest caz, este minimă, oricum mult mai mică decât banii pe care ar trebui să-i dai în campanii de promovare online al căror impact, de multe ori, este îndoielnic.

Aşadar, dragii moşului, nu uitaţi că, dincolo de toate, rămâne adevărată zicerea: un talent insuficient promovat nu există. Faceţi-vă cunoscut talentul, ideile măreţe, intenţiile nobile prin intermediul produselor personalizate şi nu succesul promovării este garantat.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Adauga un comentariu