Țiganii, mai înfiorători decât un viol

sâmbătă, iulie 19, 2014 18:44
Posted in category Locale, Mass-media

Opriti tiganizarea Romaniei!Plonjăm iarăși, dragii mei, în România profundă, cea care a votat PSD-ul un sfert de secol (evident, sub denumiri diferite). Cu alte cuvinte, ajungem la cotidianul comunei europene Havîrna (cum este trecut în cartea mea de identitate) sau Havârna (dacă între timp s-o fi modificat “î”-ul devenind “â”). Guvernată de un primar PSD-ist, viceprimar PNL-ist, cu drumuri ca după bombordamentele aliaților din al doilea război mondial, respectiva comună a dat-o pe marea intelectuală PSD-istă Baltă Rodica.

Vom vorbi imediat ce fel de elevi produce Școala Gimnazială nr. 1 Havîrna, unde este directoare această superbă consilieră PSD. După un alt material de pe acest site, această Baltă începe să-mi ponegrească familia, din educația ei de bază lipsind tocmai noțiuni importante precum: cinstea, corectitudinea, respectul pentru adevăr etc. I-aș recomanda să mă înjure pe mine și să mă facă în tot felul, dacă atâta educație are, dar să nu se lege de alți membri ai familiei mele, care n-o cunosc și nu i-au făcut niciun rău.

E plină lumea de țoape ca această Baltă, ce nu știu decât să plece urechea la tot felul de bârfe. În opinia acestui gunoi PSD-ist “Băsescu este un nimeni” (așa mi-a scris într-un mesaj). O fi un nimeni pentru “intelectuale” ca tine, care nu dau doi bani pe noțiuni precum “democrație”, “stat de drept”, “eliminarea corupției”, “valori europene”, “adevăr”. “libertate” etc. Iar pentru mine a avut mesajul “Îți doresc să mori”. Wau! Și te duci și la Biserică, creștină cică. Dar să trecem la fapte.

Ce învață un elev în familia PSD-istă din Havîrna sau în Școala Gimnazială nr. 1 Havîrna? Păi, învață lucruri bune, probabil, dar atunci cum rămâne cu formarea de competențe. Dacă spun că învață să violeze, are ceva? Haideți să vedem cum este descris evenimentul în presa locală. “O fata de 15 ani din Havarna a trecut prin clipe socante, dupa ce a fost violata de unul din colegii de clasa. Toata nelegiuirea a iesit la iveala dupa ce adolescenta a povestit parintilor sai trauma prin care a trecut. Ea le-a spus ca baiatul ar fi amenintat-o ca o da pe mana tiganilor daca nu face tot ce spune el. Cand au auzit parintii fetei au alertat Politia. Dupa spusele acestora, fapta s-ar fi petrecut intr-un parc de distractii amenajat in satul Tataraseni cu prilejul hramului satului. Fata a fost supusa unui examen ginecologic, iar medicii au confirmat actul sexual. Oamenii legii au deschis o ancheta in acest caz sub aspectul savarsirii infractiunii de viol intre minori.”

Ce va păți respectivul? Nimic în România. Mai ales că mitomanul Ponta este tătucul infractorilor. Se remarcă însă altceva: infractorul minor a speriat fata că “o dă pe mâna țiganilor”. Vă dați seama! Țiganii sunt mai înfiorători decât o mie de polițiști. Unde ești tu, Corneliu Zelea Codreanu? Copii noștri sunt violați de frica țiganilor. România a ajuns să tremure din cauza clanurilor țigănești. Poliția și serviciile or fi mână în mână cu țiganii?

Aștept ziua în care țiganii să spuna “Săru’ mâna” că sunt lăsați să trăiască în România. Sunt lăsați să se bucure de spitalele construite de români (bune, proaste), de drumurile la care au transpirat bunicii și părinții noștri, de banii pe care-i primesc de la noi, sub formă de ajutoare. S-ar putea să nu mai apuc acea zi, așa cum arată România de azi: plină de jeguri și gunoaie care fac legea și legile. Pentru acest copil violat cine răspunde? Ce vină are el că trăiește într-o societate plină de jeguri umane. Oare chiar nu există ieșire din mocirla infracțională în care se zbate România? Oare chiar românii sunt incapabili să formeze o mișcare autentică de extremă dreapta care să-și spună răspicat punctul de vedere? Suntem lăsați la cheremul infractorilor de un stat corupt și birocratizat, care face prea puțin pentru cetățenii săi. Pe când un nou 1989?

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu