A fost odată Partidul România Mare (PRM) – partidul securiştilor criminali şi infractorilor liberi

sâmbătă, mai 7, 2022 7:00
Posted in category Mass-media

Vadim TudorPrin anii 2000, se întâmplau cele povestite mai jos.

Consilierul municipal Vasile Vlaşin a făcut puşcărie în Austria

La prima vedere, Vasile Vlaşin este (era în 2004 – n.m.) un om de afaceri de succes. În această postură patronează a agenţie de forţă de muncă în străinătate (în 2004, România nu era membră UE – n.m.).

La a doua vedere, este membru al filialei PRM Maramureş. În această calitate a candidat la alegerile locale din iunie 2004 şi a fost ales consilier municipal la Baia Mare.

La a treia impresie, Vlaşin este un infractor notoriu, care a făcut de două ori pârnaie în Austria, unde are interdicţie de intrare.

Cumplita ştire este confirmată de scrisoarea oficială a viceconsulului Iutta Leschanz, de la Ambasada Austriei la Bucureşti, trimisă Senatului României încă de anul trecut (din 2003 – n.m.).

Doamna viceconsul scrie că Vlaşin a fost condamnat pe teritoriul Austriei la 6 luni de închisoare şi încă o dată, la 12 luni, „cu suspendarea condiţionată a executării pedepsei pe o perioadă de trei ani” şi că sentinţele „au fost pronunţate pentru următoarele infracţiuni: trafic de persoane, falsificare documente/fals în înscrisuri şi uz de fals”.

Senatorul (din 2004 – n.m.) Liviu-Doru Bindea, liderul PRM Maramureş, ştia că Vlaşin e pârnăiaş, dar s-a exprimat că o să aranjeze el chestia asta cu Vadim şi nu se va întâmpla nimic. Pentru acest serviciu se pare că Bindea a primit de la Vlaşin 11.000 de euro (la valoarea din 2004, mult mai mare decât cea de astăzi, într-o Românie a anului 2004 unde salariul mediu era 200 de dolari, iar PSD = ciuma roşie fura tot, prin baronii locali şi naţionali – n.m.), bani din care tribunaticul Vadim Tudor şi-a luat tainul. („Academia Caţavencu”, nr. 667/2004)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu