ABCtrans.ro, daca vrei servicii profesioniste de transport marfa si transport mobila

joi, septembrie 17, 2015 16:43
Posted in category Diverse

ABCtrans.roS-ar putea ca la un moment dat să avem nevoie de o firmă care transportă marfa sau mobila, iar acea formă sa dea dovadă de profesionalism, experiență, seriozitate, promptitudine. Unde mergem în acest caz? Răspunsul este unul singur: intrăm pe site-ul https://www.abctrans.ro/ si putem comanda un astfel de serviciu.

Ce putem transporta fără probleme, în București și oriunde în România, folosind ABCtrans: bagaje, mobilă, electronice și electrocasnice, obiecte sanitare, obiecte de artă și antichități, materiale de construcții, deșeuri. Mai putem folosi serviciul ABCtrans în cazul mutării locuinței sau relocării sediului sau biroului.

Un alt motiv pentru care merită aleasă firma ABCtrans este flota auto formată din autoutilitare de transport a căror volum este cuprins între 6 si 18 metri cubi, cu o capacitate de transport intre 100 kg si 3500 kg. Aceste autoutilitare sunt fiabile și bine întreținute, fiind echipate cu: paturi speciale din bumbac pentru protectia obiectelor din sticla, folii de protectie pentru mentinerea marfurilor in cele mai bune conditii, chingi de ancorare pentru asigurarea si suportul marfii pe durata transportului, statii emisie-receptie pentru a tine legatura cu ceilalti participanti la trafic, evitand astfel eventualele ambuteaje de pe drum, sisteme de navigatie GPS cu cele mai noi harti ce permit o localizare rapida a adreselor, dar si o alegere optima a traseelor ce urmeaza a fi parcurse, aer conditionat.

Tarifele sunt avantajoase, prețurile sunt negociabile, siguranța tarnsportului este garantată, este oferită garanția confidențialității, se oferă consultanta gratuita in alegerea celei mai eficiente solutii pentru transport, seriozitate și profesionalism, iată câteva argumente pentru care merită să alegem ABCtrans atunci când avem nevoie de servicii de transport marfa si transport mobila.

Sunt oferite servicii de transport pentru o gamă variată de produse: transport marfa, mobila, bagaje, electrocasnice, articole sanitare,obiecte voluminoase, aparatura medicala, aparatura pentru baruri si restaurante, aparatura pentru sonorizare evenimente, ATM-uri, ATV-uri, motociclete si motoscutere, automate de vanzare produse, jocuri electronice, mese de biliard, birotica si papetarie, case de bani si seifuri, produse cosmetice, confectii textile, echipamente de laborator, echipamente telecomunicatii, materiale publicitare, produse farmaceutice, scule si unelte, utilaje etc. Practic, putem transporta orice fel de produs folosind ABCtrans. Este o oportunitate ce merită folosită.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu