Adevar sau provocare? Dildo realiste plus multe alte jucarii care trebuie incercate

luni, decembrie 2, 2019 10:26
Posted in category Diverse

Lenjerie sexyNe mai amintim de vremurile in care aveam nespus de mult timp liber si ne adunam cu totii pe la rude si prieteni? Multi dintre noi inca mai au acest obicei si isi viziteaza cu regularitate familia, rudele si prietenii. Este un obicei extrem de practic in special in sezonul rece, atunci cand nu exista foarte multe posibilitati de distractie alaturi de cei dragi, in aer liber.

Cu siguranta multi dintre noi si-au facut din aceste vizite si un obicei de a se relaxa si a se distra prin intermediul jocurilor de societate, dar si a unor jocuri inventate. Aceste jocuri ne scot din starea de confort si ne mobilizeaza la distractie, petrecand astfel un timp de calitate, in compania celor dragi.

Si iata ca, de la jocurile clasice, de societate, grupurile indraznete au facut un pas nou si au trecut la jocuri inedite cu destinatie stricta catre adulti. Aceste jocuri au loc de regula in grupuri restranse de prieteni, dar si in formatii de doi, in cuplu.

Astazi vom vorbi despre aceste jocuri si iti vom prezenta care sunt parte din cele mai populare jocuri si/sau inventii, cat si cateva idei de a va petrece timpul liber intr-un mod inedit si senzual.

Adevar sau provocare? 5 jocuri pentru adulti care trebuie incercate cel putin o data in viata.

Seria jocurilor “Adevar sau provocare” face parte din seria celor mai populare jocuri care s-au derulat vreodata. Este un joc practicat de catre noi inca din copilarie, un joc prin intermediul caruia se promoveaza sinceritatea si cu ajutorul caruia am descoperit o serie de detalii ascunse despre personalitatea celor din jur. Se pare totusi ca adultii n-au uitat de acest joc unic pe care inca-l practica cu mare placere. Acest joc poate scoate la iveala o serie de adevaruri si curiozitati mult mai personale si intime fata de cele din copilarie. Totodata, cei mai creativi apeleaza la acest joc drept o forma de incalzire pentru o serie de manifestari cu tenta erotica. Pentru cei ce prefera provocarile, acest joc scoate la iveala o serie de provocari indraznete si pline de extaz. Doar cei mai curajosi vor duce competitia pana la final.

Un alt joc extrem de preferat de catre adulti intr-o nota destul de similara este jocul de carti. Jocul de carti se poate imparti in diferite jocuri clasice transmise din generatie in generatie. Si prin intermediul acestui joc se pot lansa o serie de provocari destul de interesante pentru pierzatori. Iar castigurile pot fi experimentate de minim doi, mai ales daca jocul de carti are implicatii erotice si vizeaza un cuplu.

De pe lista inspirationala de jocuri pentru adulti nu lipsesc cartonasele cu provocari. Exista spre vanzare o serie de cartonase specializate care vin la pachet cu motrive pentru parteneri sau pentru cupluri. Aceste cartonase cuprind o serie de activitati inedite sau pot fi personalizate de catre parteneri cu o serie de aspecte si activitati ce urmeaza a fi respectate intru tocmai. Aceste cartonase cu provocari sunt o idee geniala de cadou pentru partener, atat in momentele speciale, cat si cu ocazia sarbatorilor, a zilelor aniversare sau pentru Ziua Indragostitilor.

In topul preferintelor se mai afla si acele jocuri pentru adulti reinventate, care deriva din jocurile de societate sau din jocuri sexuale specializate. Exista in comert fel si fel de jocuri pentru adulti, dar si jocuri de societate care pot fi alternate cu o serie de provocari de ordin sexual.

Si lista n-ar putea fi completa daca n-am vorbi si despre jocurile in care sunt intens utilizate si promovate astfel de dildo realiste. Tot mai multe persoane apeleaza la fel si fel de jucarii sexuale, care mai de care proiectate cat mai inedit, pentru satisfacerea nevoilor sexuale si a unor serii de fantezii.

Unii prefera viata transpusa asa cum este, iar jucariile sexuale realiste vor fi prima lor alegere. Pe langa seria de dildo realiste exista o gama larga de astfel de jucarii si accesorii sexuale. Acestora li se adauga mulajele intime, care iau forma organului genital feminin, papusi gonflabile care au aspectul unor personalitati renumite sau a unor personalitati incantatoare, cat si vibratoare realiste fel de fel. Persoanele mai timide se pot bucura de astfel de jucarii sexuale ceva mai discrete. Inventatorii au realizat numeroase studii de piata in urma carora reiese ca multe persoane inca au reticente in a intra in sex shop-urile fizice sau in a expune printre lucrurile acestora o serie de jucarii sexuale realiste. Astfel, in intampinarea lor, creatorii jucariilor si ai accesoriilor sexuale au conceput o serie de jucarii sexuale cu forme jucause, de forma unor papusi traditionale, papusi de portelan, inimioare, floricele, etc. toate cu un design desprins de orice imaginatie. Acestea pot fi practic expuse in orice colt al casei sau in orice compartiment si nimeni nu va sti destinatia acestora daca nu le vei spune realitatea.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu