Analiza Covid de calitate premium realizata in cel mai bun laborator

joi, mai 28, 2020 16:37
Posted in category Diverse

Laborator analiza Covid 19Este traumatizant sa repeti testul Covid si o data sa arate ca esti pozitiv, iar peste putin timp negativ, de aceea iti recomand sa iti faci analiza covid cu instrumente puse la dispozitie de catre laboratoare autorizate, cu experienta in domeniul testelor genetice.

Cu toate aceste multi oameni au trecut prin acesta experienta cand se aflau in spital sau in perioda de carantina. Nimeni nu isi doreste un asemene test nesigur, chiar daca se face gratuit, fiindca doreste sa stie adevarul din timp.

Ce insemana afli adevarul la timp?

  • Daca esti pozitiv sa te izolezi de copiii tai, de sot, de parinti si de bunici, sa nu le dai virusul si sa ii ai pe constiinta. Pentru mine ar fi cea mai mare suferinta sa stiu ca din cauza mea cineva sufera in spitale, respira cu ajutorul aparatelor si risca sa isi piarda viata!
  • Sa te duci la timp la spital, sa ti se faca tratamentul potrivit, fiindca au fost persoane care au scapat de Coronavirus. Unele dintre ele au fost chiar trecute de 80 de ani.
  • Sa ti se elibereze la timp certificatul coronavirus, sa poti calatori cu avionul si sa poti pleca peste hotare. Multe dintre statele lumii solicita acest certificat.

Fiindca exista putine teste in tara si se fac celor care sunt suspecti, fa-ti testul pe cont propriu sa fii sigur ca totul este perfect!

Teste Covid 19 exista, sunt de calitate premium si pot fi comandate de orice persoana care doreste sa stie daca este infectata cu temutul virus sau nu.

Nu trebuie sa mergi la farmacie si sa stai afara cu orele, fiindca nu intra mai mult de trei persoane, in conditiile in care este spatiu mai mare, fiindca am vazut si farmacii in care intra o singura persoana. Testul se comanda online sau telefonic, de acasa, fara sa te expui.

Este de ajuns sa suni la 0756 093 416 sau 0749 545 007 si vei primi informatiile de care ai nevoie, dar si testele.

In cazul in care nu ai acoperire sau nu iti place sa vorbesti la telefon, poti scrie un e-mail.

Laboratorul Genetic Lab, furnizorul acestor teste sigure, realizate in timp real, este numarul 1 in producerea testelor genetice din Romania.

Unitatea dispune de echipamente moderne si de personal priceput, astfel ca in cei 20 de ani de functionare a realizat peste 200 de teste genetice.

Laboratorul Genetic Lab este lider pe piata din Romania in ceea ce priveste testele genetice si are toate autorizatiile si avizele necesare.

Cei mai buni profesonisti din tara isi desfasoara activitatea in acest laborator din anul 2000. In cei 20 de ani de activitate personalul a acumulat suficienta experienta ca nicio provocare sa nu fie mai presus de gasirea unui solutii eficiente de rezolvare a acesteia.

Test Real Time PCR Covid-19 costa 339 de lei si este livrat rapid, iar diagnosticul pus la sigur este disponibil la 24 de ore dupa ce proba a ajuns la laborator. Acuratetea testului este de pana la 99%.

Ar trebui sa invatm sa investim in sanatate si in timpul unei pandemii sa actionam impreuna pentru stoparea ei.

Daca fiecare persoana si-ar face testul pe cont propriu, un test verificat, la un laborator de prestigiu, s-ar depista repede personele infectate si interventiile cadrelor medicale ar fi eficiente.

Asa, lasandu-ne la voia intamplarii, bajbaim in intuneric si devenim paranoici, cand cineva tuseste sau stranuta langa noi.

Suntem norocosi sa avem astfel de laboratoare de prestigiu in tara si mai ales sa putem comanda testele de care avem nevoie.

Scoala de Medicina romaneasca este una dintre cele mai bune, de aceea vin studenti din toata lumea sa studieze la noi.

Hai, nu mai sta pe ganduri, fiindca trebuie sa stii exact de se petrece cu tine, de aceea comanda testul acum!

Cei 400 de lei sunt o investitie in siguranta, in santatea ta si a celorlalti. Viata trebuie sa fie protejata oricat de mult ar costa.

400 de lei ii cheltuiesti intr-o seara in club sau ii dai pe un tricou la moda. Nu crezi ca viata ta si vietile celor dragi sunt mult mai scumpe decat atat? Multi dintre prietenii mei, medici aflati in linia intai in aceasta perioada si-au facut acest test, sa fie siguri ca sunt negativi si l-au comandat si pentru familiile lor.

Chiar daca nu avem simptomele, dar stim ca am iesit in lume, in special in zonele cu probleme, sa ne facem testul pentru linistea noastra.

Nu putem astepta pana vom fi testati gratuit, fiindca trebuie se avem certitudinea unei testate facute ca la carte.

Nimeni nu a dorit declansare pandemiei, dar ma intreb daca nu cumva am primit-o sa ne regandim prioritatile.

In primul rand, ar trebui sa investim cat mai mult in sanatatea si sa cautam sa ne prelungim viata, crescand si calitatea acesteia.

La fel de important este sa avem liniste acasa, fiindca o pandemie sau o calamitate ne obliga sa ramanem cu familia, de aceea alegerea partenerului de viata trebuie sa se faca rational, nu cu inima.

Nu in ultimul rand, distantarea sociala are avantajele ei si oricum, nu toate imbratisarile din trecut erau sincere!

Purtam masti care sa ne apere de virus si nu ne mai pasa cum aratam cu ele, fiindca realizam ca important este sa traim, mai putin aspectul fizic.

Vom invinge pandemia impreuna, daca vom intelege:

  • sa fim prevazatori, sa facem testele si sa permitem sa se ia masurile potrivite;
  • sa ne distantam social si sa purtam masti, cat suntem amenintati de primejdia de moarte;
  • sa fim recunoscatori pentru ca guvernul ne poarta de grija, nu cartitori!
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu