Aproape de tine este o vacanta de vis in Bulgaria

joi, august 18, 2016 13:54
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniUneori avantajul geografic poate fi extrem de important, mai ales atunci cand vine vorba de turism. Sunt multe persoane care prefera si carora le plac locurile noi pe care de cele mai multe ori aleg sa le descopere in timpul liber sau in concedii. Partea cea mai frumoasa este aceea ca in prezent optiunea de vacante Bulgaria este extrem de accesibila pentru majoritatea dintre noi cu oferte care mai de care mai tentante. Iar principalul avantaj este acela ca distanta nu este deloc mare, parcurgandu-se usor in doar cateva ore. Da, stiu suna extrem de bine iar planificarea unor vacante in Nisipurile de Aur ori a unor vacante in Albena sunt lucruri extrem de usor de realizat. Desigur, merita sa te bucuri de toate aceste avantaje geografice si sa descoperi locuri si oameni noi chiar daca timpul nu-ti permite poate luxul de a sta foarte mult in vacanta. In cazul meu, planificarea rapida a unei vacante in Sunny Beach a venit mai mult ca o dorinta de a ma relaxa pe durata unui week-end prelungit. Alegerea a fost una foarte buna deoarece timpul petrecut a fost de calitate iar in ansamblul total al lucrurilor totul a iesit foarte bine.

Experientele pe care ajungi sa le traiesti intr-o vacanta pot fi extrem de benefice lucru stiu de altfel de majoritatea persoanelor care sunt pasionate de calatorii. Iar distantele scurte pe care le poti parcurge pana in diferite zone iti pot facilita un confort suplimentar si desigur costuri mai reduse, aspect luat in calcul de tot mai multi oameni. Turismul in Bulgaria ajunge sa fie extrem de bine cotat, datorita infrastructurii si a tipurilor de servicii care sunt oferite turistilor. Am avut ocazia sa stau de vorba cu diverse persoane care au ales sa-si petreaca cateva zile in Bulgaria, ori poate chiar mai multe iar cele auzite m-au incantat pe deplin. Sunt convins de faptul ca o vacanta pe litoralul Bulgaresc ar reprezenta o adevarata doza de relaxare si incarcare a bateriilor.

As fi curios sa aflu tot mai multe pareri care fac referire la sejururile din Bulgaria pentru a recomanda mai apoi si altor persoane vacantele din aceasta tara. Unele agentii de turism au luat deja initiativa si au realizat tot felul de actiuni si activitati recreative perfecte pentru sezonul estival. Caldura si vremea frumoasa de afara te fac sa te gandesti mai mult ca oricand la litoral si la marea care asteapta ca tu sa o descoperi.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu