arabesque.ro, magazinul tău online cu materiale pentru construcții și finisaje

duminică, august 24, 2014 12:09
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniÎn acest material vom vorbi despre un magazin online unde puteți comanda orice produs din domeniul construcții & finisaje. Iată câteva exemple de categorii de articole sanitare ce pot fi comandate online: baterii, cădițe duș și căzi baie acril, capace și rezervoare WC, chiuvete inox și accesorii, obiecte sanitare din ceramică, racorduri flexibile apă/gaz, racorduri/ventile/sifoane etc.

Cei ce vor să cumpere teava, să acceseze legătura anterioară. Alte categorii de materiale pentru structură disponibile pe site: oțel beton, plase sudate, sârmă, cuie, electrozi, sisteme pentru garduri, profile pentru construcții, ciment alb, ciment gri, ipsos, var hidratat, lianți, cărămizi, BCA, cărămidă de sticlă, borduri și pavele, cărămizi speciale, betoniere, roabe.

Iar dacă sunteți interesați de vopsea lemn, click pe link-ul anterior. Alte categorii de materiale pentru finisaje: adezivi plăci ceramice, chituri de rosturi, hidroizolații sub placări, polistiren expandat, adeziv și masa de spaclu, accesorii termosistem, vată minerală, spume PU, etansanti, adezivi de contact, pardoseli epoxidice, ignifuganti, tencuieli decorative, mortare zidărie, gleturi, tinciuri, sape, tencuieli mecanizate etc.

Plata produselor comandate se poate face: în numerar (la primirea produselor sau la ridicarea produselor de la depozitele Arabesque), online cu cardul, prin ordin de plată, în rate (mai multe detalii găsiți pe site).

Despre livrare: “Transportul il asiguram noi in maxim 48 ore de la receptionarea platii. Avem o logistica puternica, cu un parc impresionant cu camioane obisnuite sau specializate, dotate cu macara de descarcare, pentru produsele paletizate. Transportul poate fi gratuit sau contra cost, functie de valoarea comenzii tale.”

Ori de câte ori avem nevoie de materiale de construcții, folosiți această recomandare, pentru a le avea în cel mai simplu mod cu putință.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu