Black-Studio, videochat in cele mai bune conditii

luni, octombrie 5, 2015 15:42
Posted in category Diverse

Black-StudioAm să încep cu o banalitate: profesiile, cele mai multe dintre ele, respectă legea cererii și ofertei. Chiar dacă unii strâmbă din nas atunci când aud de videochat, este o profesie ce există tocmai pentru că cererea este mare. Până la urmă, de ce ar fi moral să iei șpăgi la greu sau să fii un incompetent în domeniul tău de activitate, mai ales bugetar, că aici este buba, dar să consideri imoral videochat-ul, de exemplu. Voltaire spunea că “prejudecata este rațiunea proștilor”, și mare dreptate avea. Așa încât, dacă sunteți fete deștepte sau băieți deștepți, puteți accepta provocarea numită videochat in cele mai bune conditii.

De ce merită ales Black-Studio

Aveți numai de câștigat în urma acestei alegeri. Mai exact, aveti așa:

 • Bonus de angajare 500 $.
 • Bonus prezență 50 $.
 • Bonus competitivitate 300 $.
 • Comision de până la 70%.
 • Condiții legale de muncă.
 • Program lejer și flexibil.
 • Salariu fix de până la 2000 de lei pe lună.

Alte motive pentru care merită să aplici pentru un post de model la Black-Studio

 • Nu vei mai duce grija zilei de mâine.
 • Îți vei putea îndeplini toate dorințele sau măcar o bună parte dintre ele.
 • Nu vei mai depinde de părinți. Chiar mai mult, îi vei ajuta și pe ei financiar.
 • Nu vei mai sta cu părinții, adică poți avea casa ta, în condițiile în care ai un job bine plătit.

Condiții de angajare

Ca orice job, din orice domeniu, și aici trebuie îndeplinite niște condiții dacă dorim să lucrăm în domeniul videochat-ului. Iată ce condiții trebuie îndeplinite pentru a fi admiși la Black-Studio.

 • Vârsta între 18 și 60 de ani la persoanele de sex feminin, respectiv între 18 și 27 de ani la persoanele de sex masculin.
 • Să aveți actul de identitate (CI, pașaport, permis) valabil.
 • Să posedați abilități de operare calculator.
 • Să știți limba engleză bine sau foarte bine.
 • Să aveți un aspect fizic plăcut.
 • Să dispuneți de abilități de comunicare, încredere în sine, seriozitate.

Programul de lucru

Programul de lucru “full time” înseamnă să lucrezi minim 5 ture pe săptămână, turele putând fi alese dintre: tura de zi (7 – 15), tura de prânz (15 – 23), tura de noapte (23 – 7). Aveți o oră de pauză pe tură, iar turele de sâmbătă și duminică sunt opționale. Dacă alegeți să lucrați și sâmbăta și duminica, atunci când încasările sunt mult mai mari, vă puteți rotunji veniturile cu sume sunstanțatunci când încasările sunt mult mai mari, vă puteți rotunji veniturile cu sume substanțiale. Multe modele preferă sâmbăta și duminica tocmai pentru veniturile financiare considerabile. Puteți opta și între continutul adult (ce implică nuditate) și non-adult. Mai multe detalii găsiți pe site.

Ca în multe alte domenii, persoanele inteligente fac fată cu brio provocărilor. Alegeți videochat in cele mai bune conditii la Black-Studio dacă sunteți persoane inteligente care-și doresc independență financiară.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.
Tags:

4 Responses to “Black-Studio, videochat in cele mai bune conditii”

 1. Studio videochat Bucuresti says:

  octombrie 12th, 2015 at 13:45

  Avand in vedere conditiile foarte bune de lucru dintr-un studio de videochat profesionist si banii care se pot face din aceasta meserie, este normal ca tinerele sa se simta atrase de acest domeniu, de altfel absolut legal in Romania.

 2. Catherine says:

  octombrie 20th, 2017 at 14:49

  Faptul ca se solicita mai multe lucruri din partea viitoarelor modele, dovedeste faptul ca studioul lucreaza egal si cred ca fetele trebuie sa stie in primul rand cum arata un anunt in regula.

 3. Fabiana says:

  noiembrie 3rd, 2017 at 17:18

  Era de mirat daca nu solcita aboslut nimic, iar angajarea se facea rapid. Studiourile profesioniste acorda atentie persoanelor pe care le angajeaza si nu se expun ilegalitatilor sau altor situatii neplacute ce pot aparea.

 4. Natalie says:

  decembrie 11th, 2017 at 18:15

  Femeile din ziua de azi isi doresc sa fie cat mai independete, poate si de aici a reusit videochatul sa fie o meserie buna si din ce in ce mai aleasa.

Adauga un comentariu