blueairweb.com, dacă vrei bilete de avion ieftine și online

sâmbătă, august 30, 2014 15:43
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniDacă sunteți în căutarea unor bilete de avion ieftine și obținute online, această recomandare este pentru voi. De exemplu, poate doriți informații și bilete pentru un avion Paris Bucuresti. În acest caz, click pe link-ul anterior. Și dacă tot veni vorba despre Paris, iata și o scurtă prezentare. “Intrat in istorie ca unul dintre cele mai iubite si vizitate orase ale lumii, Parisul te imbie cu o oferta pe care nu o poti refuza: istorie, cultura, viata de noapte, shopping, culori, forme arhitecturale, atmosfera toate pentru toate simturile si toate gusturile, toate situate in acelasi loc. Este un oras de care te indragostesti irmediabil, un oras care te imbie la fiecare colt cu un lucru unic. Este locul in care poti vedea cele mai romantice locuri din lume de la Turnul Eiffel, Arcul de Triumf, Catedrala Notre-Dame, pana la muzeul Louvre cu vestita Gioconda. Pe langa acestea mai poti vizita Biserica Sacre Coeur din Montmartre, Turnul Montparnasse, Louvre, Gradinile Tuilerie, Champs Elysees, Circul Place de l’Etoile, La defense, Grande Arche, Muzeul Invalides, Biserica Pantheon, Conciergerie, Statuile Libertatii de pe insula Cygnes si din Gradinile Luxemburg, Palatul Garnier, Opera Paris, Sorbona, Cartierul Latin, Biserica de la Madeleine, Gradina Palatului Regal, Gradina Luxemburg, Gradina Plantelor, Parcul Monceau, Parcul Buttes Chaumont si Parcul Monceau, Padurea Vincennes, Parcul Villette, Mica Centura. Este locul in care te indragostesti.” Pentru alte detalii, intrați pe site.

Cei ce vor bilete de avion Bucuresti Nisa să urmeze legătura anterioară. Iată și câteva informatii despre Nisa. “Nisa este un important centru turistic si statiune balneara, fiind supranumita „capitala Coastei de Azur” (Cote d’Azur). Ca o capitala culturala europeana ce se respecta, Nisa ofera vizitatorilor obiective turistice, locuri remarcabile si cele mai repezentative monumente istorice. Cea mai cunoscuta artera a orasului, „Promenade des Anglais” ofera privelisti deosebite fiind marginita atat de mare cat si de munte si se intinde pe 6 km de-a lungul plajei. Veti gasi aici faimosul si luxosul Hotel Negresco care a fost construit in 1912 dupa planurile romanului Henri Negresco.” Merită intrat pe site. Veți descoperi informații inedite despre locuri și oameni de pe această planetă.

Iar cei ce doresc informații despre pret bilet avion Bucuresti Madrid să acceseze link-ul anterior. Haideți să vedem și o descriere scurtă a Madrid-ului. “Cel mai mare oras din Spania, aflat in inima peninsulei Iberice, orasul Madrid este capitala europeana situata la cea mai mare inaltime – 646m deasupra nivelului marii. Oras cosmopolit, centru de afaceri, sediu central al Guvernului, Parlamentului Spaniol, Administratiei Publice, precum si resedinta Familiei Regale Spaniole, Madrid este caracterizat de o activitate cultural – artistica intensa si de o viata de noapte foarte activa. Principalele obiective turistice ale orasului Madrid sunt Muzeul Prado, Palatul Regal si celebrele piete madrilene, manastiri si catedrale (printre care Ermita de San Antonio – capela in care se afla mormantul marelui pictor spaniol Goya). Daca ajungeti la Madrid profitati de ocazia de a survola orasul in teleferic, de a vizita Parcul de Distractii, Parcul Biologic, Delfinariul si nu in ultimul rand celebrele spectacole de corida si flamenco.”

Notați undeva această recomandare, dacă vreți bilete de avion ieftine și online.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu