Bogaxa, un container pentru liniștea ta

vineri, iulie 19, 2013 16:36
Posted in category Diverse

Stema a saptea dimensiuneAstăzi vom aborda o temă mai puțin obișnuită pentru mulți dintre noi, dar stringentă pentru șantierele țării și nu numai: containerele. Să presupunem că avem nevoie de un container, pentru locuit sau pentru un șantier. Unde-l găsim? Soluția cea mai simplă este să accesăm site-ul Bogaxa, peste care am dat întâmplător, iar aici găsim o gamă diversă de containere. Societatea Bogaxa SRL oferă containere modulare pentru șantier și containere de locuit. De asemenea, există și containere la promoție. La rândul lor, containerele de șantier pot fi: containere birou, containere vestiar, containere dormitor, containere sală de ședințe, container sală de mese, container punct de prim ajutor, containere stații electrice, container de clorinare, container magazin, container de prezentare, pentru târguri și expoziții, containere pentru evenimente diverse.

Pe site, click pe link-ul anterior, mai găsiți informații despre containerele de locuit, de fapt case din containere, formate din 2 – 4 containere și dotate cu diverse funcționalități. Containerele de locuit se pot realiza personalizat, într-un timp scurt și cu cheltuieli reduse. Firma mai realizează case de vacanță din ansambluri de containere modulare, pe un singur nivel sau pe mai multe nivele, etajate, asigurându-se tot confortul necesar. De ce să cheltuiți timp și bani căutând soluții tehnice pentru un șantier sau o locuința, dacă printr-un simplu click puteți rezolva problema. Pe site, cu o interfață atrăgatoare și ușor de folosit, aveți toate informațiile necesare, inclusiv datele de contact ale firmei: telefon, fax, e-mail, formular de contact direct de pe site. Firma Bogaxa mai realizează panouri termoizolante, pentru acoperiș și pereți, ce asigură izolarea termică și un aspect plăcut. Site-ul prezintă și o schiță a fiecărui tip de container, cu dimensiunile corespunzătoare, precum și prețurile containerelor, estimativ. Containerele se pot livra în orice localitate din țară. La cerere, se asigură transport, posibilitatea de montaj, plus alte servicii. Așadar, dacă avem nevoie de un container, https://www.bogaxa.ro nu trebuie să lipsească din agenda noastră.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu