Branduri cunoscute de incaltaminte

vineri, iunie 22, 2018 15:30
Posted in category Diverse

Ghete pieleCalvin Klein
Incercând să creeze o colecție de „haine și rochii tinere, care arata discret dar spun multe”, Calvin Klein a înființat primul magazin în York Hotel din NYC în 1968. Cu o sumă de 10.000 de dolari la îndemână, a câștigat repede popularitatea printre New York-ezii de modă și a fost prezentată pe coperta revistei Vogue în septembrie 1969 – cea mai importantă revistă de modă.
Cu succesul colecției inițiale, Klein și-a extins linia până în 1971, adăugând articole de îmbrăcăminte, blaizerie și lenjerie la colecțiile sale de femei. În 1973 a câștigat premiul Coty American Fashion Critics pentru colecția sa și, încă o dată, în 1974 și 1975. În 1977, veniturile au depășit suma de 30 de milioane de dolari și au fost distribuite în eșarfe, încălțăminte, curele, blănuri, cosmetice, ochelari de soare pentru bărbați și asternuturi.

Carrano
Considerat unul dintre cele mai prestigioase nume in designul de pantofi italian, Carrano este visul lui La Dolce Vita impotriva realitatii vietii noastre de zi cu zi.

Marca Carrano este legătura noastră cu ceea ce ne inchipuim când ne gândim la „Made in Italy”. Ne imaginăm mâinile meșterilor care țes, custează, taie și creează bucăți autentice de haine și accesorii care ne conectează cu ei; la o moștenire care a fost dintotdeauna definirea luxului.
Carrano ne dă acces la această lume prin linia lor iconică de pantofi, care au fost favorite ale femeilor de la Roma, apoi regalitatea de la Hollywood, urmată de femeile din întreaga lume care apreciază moda, stilul și funcționalitatea.
O experiență de brand generațională, care este încă relevantă de peste cincizeci de ani de când prima pereche de pantofi Carrano a mers pe Via Veneto. Fiecare pantof este creat și realizat cu o femeie modernă în minte.

Donna Piu
Marca DonnaPiù s-a născut în 1986 și a crescut constant de atunci. Colecțiile au o măiestrie extraordinară și o cercetare continuă în stil, pentru a anticipa ultimele tendințe de modă, atât la nivel național, cât și la nivel internațional. Totul este combinat cu un cost foarte competitiv: o combinație câștigătoare de calitate și preț care a distins întotdeauna marca Donna Più. Fiecare încălțăminte Donna Piu provine de la priceperea unei producții antice fabricate manual, combinată cu un sistem tehnologic de fabricare: produse versatile și competitive, de mare impact estetic, rezultând dintr-o cercetare continuă în stil și un design dinamic conceput pentru a 21-a femeie din secolul al XIX-lea, făcându-i feminitatea cartea de atu.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu