Ceasul de mana, un accesoriu ce exprima personalitatea fiecaruia dintre noi

miercuri, noiembrie 1, 2017 19:42
Posted in category Diverse

Ceas CasioCeasul de mână poate deveni, dacă nu aţi realizat încă, o bijuterie pe mâna celui sau celei care-l poartă. Şi poate exprima personalitatea individului, deoarece, atunci când alegem, dintre modelele de ceasuri, acel ceas care ni se potriveşte, o facem în funcţie de nişte criterii care ţin de forţa noastră financiară, mai puternică sau mai slabă, de gusturile noastre în materie de ceasuri, mai rafinate sau mai grosolane etc. Tocmai de aceea ceasul de pe mâna fiecăruia dintre noi reflectă într-o oarecare măsură personalitatea noastră, cu cele bune şi cu cele rele.

În timp ce reprezentantele sexului frumos, sau jumătăţii frumoase a lumii, cum spunea cineva, îşi pot împodobi ţinuta cu multe accesorii, unele chiar bijuterii de o frumuseţe aparte, noi, bărbaţii, suntem sclavii unei tradiţii care ne îndeamnă la sobrietate, dacă nu vrem să fim o ciudăţenie a lumii masculine. În acest spirit al feminismului acaparator de bijuterii şi alte multe accesorii, care înnobilează ţinuta oricărei doamne sau domnişoare, bărbaţilor le rămâne, printre puţinele disponibile, plăcerea de a-şi alege ceasul potrivit, dintr-o colecţie din ce în ce mai impresionantă de ceasuri barbatesti. Şi chiar dacă pare, nu este totuşi puţin lucru să poţi alege o bijuterie de ceas, care să impresioneze pe toţi cei cu care se intersectează drumul vieţii tale.

Plus că ceasul de mână poate constitui cadoul ideal pe care-l putem oferi celor dragi, un cadou care nu se demodează aproape niciodată şi care va însoţi peste ani amintirea celui care l-a oferit. Dacă vrem să rămânem în memoria cuiva o lungă perioadă, poate chiar toată viaţa, şi după, putem oferi drept cadou un ceas deosebit, de exemplu un ceas din categoria ceasuri Casio. Cu siguranţă persoana căreia îi este destinat cadoul îşi va aminti de noi ori de câte ori realizează ce bijuterie de ceas are pe braţ.

Dacă în urmă cu zeci de ani ceasul de mână era destinat aproape exclusiv masurării timpului şi pentru a oferi un reper temporal pentru posesorul resspectivului ceas, astăzi ceasul de mână a devenit un accesoriu cu infinit mai multe funcţii, fiind o adevărată emblemă pentru cel care-l poartă. Să nu uităm nicio clipă ce poate însemna un ceas de mână pentru fiecare dintre noi sau pentru cei dragi, în cazul oferirii unui ceas de mână drept cadou.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “Ceasul de mana, un accesoriu ce exprima personalitatea fiecaruia dintre noi”

  1. CarsOnTheWeb says:

    noiembrie 3rd, 2017 at 13:51

    Complet de acord.

Adauga un comentariu