Cele mai usor de aplicat ornamente pentru unghii

sâmbătă, februarie 25, 2017 13:13
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniO manichiura ingrijita mereu va crea o buna impresie, in timp ce culoarea aplicata, forma pe care ati dat-o unghiilor si stilul “vorbesc” despre propriile gusturi. Cele mai multe femei isi fac unghiile de acasa pentru ca este mai comod si mai economic. In ultima vreme insa, manichiura nail-art a cucerit teren si numeroase doamne au fost cucerite de modelele fermecatoare, continand si diverse detalii mai putin conventionale –catifea, cristale stralucitoare si pietre lipite pe unghii etc.

Nu toate femeile au talent la desen sau acea indemanare necesara pentru crearea de unghii nail-art impecabile! De aceea, acum este disponibila alternativa de tatuaje unghii cu transfer la apa. Aceasta varianta poate fi o solutie rapida, cu rezultate imediate, pentru care nu va trebuie cursuri speciale, tutoriale sau o vizita la salon. Oferta noastra de abtibilduri pentru unghii este una extrem de variata, permitandu-va sa gasiti inclusiv modele festive, modele florale, geometrice, abstracte, cu animalute, multicolore, cu peisaje, dungi etc.

Daca va doriti ca unghiile dumneavoastra sa transmita mesaje pline de veselie si un aer de sarbatoare, puteti incerca sa desenati cateva litere folosindu-va de o pensula subtire cu par scurt. Elementele feminine, cum sunt fundele supradimensionate lipite pe cate una sau doua din unghiile semi-permanente cu lac sau gel UV, constituie detaliile care vor atrage aproape instant admiratia, oriunde veti merge.

In concluzie, ar trebui sa incercati si dumneavoastra sa folositi stickere pentru unghii false si semi-permanente, iar pentru o manichiura de mai mare impact vizual, puteti alterna cu un mesaj scurt desenat pe una sau doua unghii.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu