Ciuma roşie are bani de mitinguri – aproximativ 2 milioane de euro, bani din taxe şi impozite, a fost costul destrăbălării din Piaţa Victoriei -, dar nu are bani pentru Evaluarea Naţională

duminică, iunie 10, 2018 9:44
Posted in category Educatie

PSD, ciuma rosieChiar dacă pe ţiganii, aurolacii, pensionarii, ţoapele şi ţopârlanii aduşi cu arcanul la Bucureşti să-l asculte delirând pe mafiotul Dragnea nu-i interesează educaţia, fiind toţi aceştia nişte jeguri needucate (dovadă muntele de gunoaie rămas după aceste brute ieşite din peştera istoriei), merită subliniat că, după şapte ani, ciuma roşie a schimbat calendarul celor două probe, Matematică şi Limba şi literatura română, din cadrul examenului de la finalul clasei a VIII-a, în aşa fel încât să nu mai fie plătiţi membrii comisiilor care se ocupă de organizarea acestui examen în fiecare şcoală. Mai precis, dacă în ceilalţi ani şcolari Evaluarea Naţională se desfăşura după terminarea cursurilor la clasele V – VIII, în acest an şcolar examenul se desfăşoară în timp ce clasele V – VII încă au ore de curs, elevii claselor a VIII-a terminând cursurile cu o săptămână mai devreme. Realizaţi ce debandadă va fi în şcolile din Românica, în zilele când se dau examene – 11 iunie 2018 şi 13 iunie 2018 -, din moment ce o parte dintre profesori sunt membrii ai comisiilor de organizare şi desfăşurare a Evaluării Naţionale şi, evident, nu pot participa la orele de curs. Dar nu interesează pe nimeni aşa ceva, deoarece directorii şcolilor, care ar fi putut interveni la inspectorat şi minister, sunt numiţi politic de ciuma roşie. Celor care au uitat, le amintesc faptul că PSD-ul borfaş şi mafiot i-a (re)numit în funcţii pe directorii care au picat examenul organizat de guvernul Cioloş, sau n-au participat la acest examen, în cel mai pur dispreţ faţă de noţiunea de legalitate.

Este clar că această adunătură de borfaşi cu acronimul PSD doreşte în România cetăţeni anlafabeţi, măcar funcţional, doreşte să ne transforme într-o adunătură de hoţi şi corupţi, de şpăgari şi secături, după chipul şi asemănarea unor “criminali” morali şi economici, precum jegurile repetente şi corigente prin liceu şi facultate, i-am numit aici pe Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu.

Pentru a înţelege dimensiunea dezastrului, trebuie spus că-n toate şcolile din Românica ciuma roşie are un segment majoritar de pupincurişti, format din ţoape şi ţopârlani inculţi, care n-au citit cinci cărţi de literatură în viaţa lor, cu orizont îngust, uşor de cumpărat şi de manipulat, care cred toate tâmpeniile de la Mafia TV, precum ultimul tractorist analfabet. Îi vedem pe la mitinguri, etalându-şi şuncile şi nudul din creier, dispuşi să spele creierele elevilor, ca în comunism, pentru nişte mărunţiş în plus la salariu şi/sau tichete de masă şi alte pomeni. Toate gunoaiele care votează PSD-ul sunt chiulangii, freacă menta cum se spune, merg la ore cât mai târziu, niciodată la timp, termină cât mai repede, nu se omoară cu munca adică, nu-i vezi citind sau având discuţii intelectuale, tot orizontul lor “cultural” rezumându-se la viermuiala zilnic sau ce au mai văzut la tembelizor, în alte emisiuni decât cele culturale (care, oricum, au dispărut demult fiind înlocuite cu ţigăneli ieftine).

Deşi se numeşte Ministerul Educaţiei, nu al Învăţământului, acesta are angajaţi la care educaţia înseamnă limba în fundul cizmarului care a izolat şi înfometat România, Nicolae Ceauşescu, o înţelegere zero a valorilor libertăţii şi democraţiei, încrederea în tătuci salvatori, impotenţă intelectuală maximă, toleranţă faţă de pacate primordiale din domeniul educaţiei, precum poluarea prin gunoaie aruncate oriunde, şi multe altele de acest gen. Iar unde educaţie, la catedră, nu e, nimic nu e, adică şi viitoarele generaţii vor fi la fel de prost educate.

România e o ţară bolnavă, deoarece Educaţia este în comă. Cu un Genunche şi o ciumă roşie nu se face educaţie, ci o apropiere rapidă de jungla africană, acolo unde contează să fii şmecher şi să supravieţuieşti, eventual călcând pe cadavre.

România nu se poate ridica din mocirlă decât prin educaţie. Iar regimentele de profesori, în care 75% aplaudă un puşcăriaş care le dă nişte bani din imprumuturi externe, nu vor asigura niciodată o educaţie de calitate, adică o educaţie pentru o viitoare societate liberă, prosperă şi democratică, în care ciuma roşie ar fi trecută ca rubrica “grup de ciudaţi ce reprezintă 1% dintre cetăţenii cu drept de vot, grup format din persoane cu grave carenţe de comportament, care mai cred că hoţia şi furtul sunt normale”.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu