Clinica Stomatologica Danciu, cea mai buna alegere in cazul afectiunilor stomatologice

sâmbătă, ianuarie 16, 2016 11:04
Posted in category Diverse

Clinica Stomatologica DanciuClinica stomatologica Danciu este una din cele mai mari clinici stomatologice din tara, si una din cele mai vechi, reunind cei mai buni specialisti in domeniu

Dacă suferiți de afecțiuni stomatologice, Clinica Stomatologica Danciu este cea mai buna alegere. Aici se trateaza majoritatea afectiunilor stomatologice.

Atunci când am avut o afecțiune stomatologică, am descoperit Clinica Stomatologica Danciu, din Sebes, acolo unde am ajuns după ce, în prealabil, am găsit datele de contact. Dacă și voi doriți să apelați la specialiștii clinicii stomatologice Danciu, iată mai jos datele de contact.

Telefon : 0258 731 211
Adresa: Str. Aviator Olteanu, Sebes, jud. Alba
Tel mobil Dr. Danciu Nicolae: 0744618072
E-mail: office@clinicadanciu.ro
Programări: +40 0258 731 211
Sau completați formularul de pe site.
Pentru alte informații și noutăți, puteți vedea și Clinica Danciu, pagina de Facebook.

Dar să reiau povestea întâlnirii cu o clinică stomatologică la care merită să apelăm. Mi-am făcut o programare pentru un implant dentar. De pe site am aflat informații extrem de utile despre implantul dentar. Astfel implantul dentar reprezinta in fapt o radacina artificiala, din titan sau zirconiu, ce inlocuieste radacina naturala a dintelui si are ca scop crearea suportului pentru realizarea de coroane sau punti dentare, atunci cand pe arcada nu mai sunt prezenti dinti sau cand cei prezenti nu se califica pentru un tratament dentar de succes. Practic, implantul dentar se prezinta sub forma unui “surub”, cu un relief divers, in functie de categoria din care face parte si de producator.
Astazi, implantul de success si cel mai des folosit in lumea medicala dentara este reprezentat de implantul dentar din titan, osteotintegrat endo-osos (cu alte cuvinte, implantul care se insereaza complet in osul maxilar sau mandubular si in jurul caruia se formeaza substanta osoasa, os). Pe langa implantul din titan, in ultimii ani, s-a remarcat folosirea pe scara din ce in ce mai larga si a implantului din zirconiu.

Odată ajuns la Clinica Stomatologica Danciu, am întâlnit niste oameni deosebiți, în persoana medicului care mi-a făcut implantul, am remarcat profesionalismul și dotarea de excepție a clinicii stomatologice, precum și tarifele rezonabile ale acesteia (le-am vazut inițial pe site, acolo unde le puteți vedea și voi). Implantul dentar a fost o reușită deplină și în acest fel am evitat, prin grija specialiștilor de acolo, alte complicatii nedorite. Și acesta este doar un exemplu. La clinca stomatologică Danciu se pot trata cam toate afecțiunile stomatologice.

Astfel, există specialiști și aparatură de ultimă generație pentru: ortodontie, pedodontia, endodontie, servicii de chirurgie orală, radiologie dentară. Laboratoarele sunt dotate cu tehnica medicala de inalta calitate, adică la cele mai noi standarde internationale. Există: aparat de turnat aliaje : Nautilius T – Bego (Germania), Cuptor Ceramica : Ivoclar P500 – Ivoclar Vivadent (Liechtenstein), Cuptor Ceramica : Vita Vacuumat 40, paralelograf, Sablator 1: EasyBlast – Bego (Germania).

Câteva exemple de cazuri clinice ce pot fi rezolvate la Clinica Stomatologică Danciu: proteză scheletată, lucrare metalo-ceramică pe implante, proteză scheletată inferioară, proteză scheletată pe telescoape, punte metalo-ceramică, punte metalo-ceramică totală.

Nu mai stati pe ganduri, daca aveti o afectiune stomatologica. Avem, în Clinica Stomatologica Danciu, cea mai buna alegere in cazul afectiunilor stomatologice.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu