clinit.ro, produse curatenie pentru tine

sâmbătă, februarie 14, 2015 20:03
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniFiecare dintre noi se pricepe, mai mult sau mai puțin, la curățenie. De aici, însă, și până la soluții complete de curățenie și igienă drumul este lung. Dacă sunteți în căutarea produselor pentru curățenie, am veste bună pentru voi: există un magazin online unde puteți vedea și comanda orice produs din domeniile igienei și curățeniei (vedeți link-ul de mai jos). Simplu, comod și rapid, puteți avea produse profesionale de curățenie pentru locuința sau firma dumneavoastră. De exemplu, puteți vedea și comanda dozatoare de sapun din inox sau, dacă preferați, din metal sau din plastic. Pe site (click pe legătura anterioară), găsiți toate informațiile despre aceste produse.

Dar haideți să vedem ce produse pentru curățenie putem comanda online. Sunt disponibile următoarele categorii de produse: uscătoare de mâini (duale, din inox, din metal), dispensere prosoape hârtie (in inox, din metal alb, din plastic, cu role prosop), dispensere hârtie igienică (din inox, din metal alb, din plastic), consumabile din hârtie (prosoape pliate, hârtie igienică, role prosop, hârtie industrială, role medicale), detergenți (săpun lichid, detergenți de întreținere, detergenți profesionali, detergenți HO.RE.CA, detergenți speciali, detergenți pudră), produse pentru menaj (saci menaj, mopuri și mături, bureți și lavete, mănuși), odorizanți (odorizanți toalete, odorizanți aerosoli), dezinfectanți (pentru mâini, pentru suprafețe), echipamente de unică folosință (mănuși de unică folosință, alte echipamente), cosmetice hoteliere (gama Sense, gama Botanika), coșuri de gunoi (coșuri de interior, coșuri de exterior).

Livrarea produselor comandate se face prin curier în termen de 24 de ore de la finalizarea comenzii. Pentru comenzile cu valoare mai mare de 500 lei, transportul este gratuit. Puteți comanda produsele dorite telefonic, prin e-mail sau direct pe site. Toate datele de contact le găsiți pe site. Plata produselor comandate se poate face în numerar, la primirea produselor, sau prin sistemul propriul de plată disponibil pe site (sistem securizat).

Nu are rost să căutăm în altă parte tot felul de produse improvizate pentru curățenie, din moment ce găsim absolut toate produsele pentru curățenie pe clinit.ro (accesați link-ul anterior sau legătura de pe imaginea de mai jos). De exemplu, iată o parte din produsele pe care le găsim la subcategoria detergenți de întreținere: detergent pentru pardoseli, detergent pentru lemn, detergent pentru geam, detergent pentru vase, detergent pentru covoare, hipoclorit de sodiu. Iar la subcategoria detergenti profesionali găsim: detergent pentru geam, detergent pentru baie, detergent dezinfectant, detergent degresant, detergent pentru inox, detergent pentru lemn, detergent pentru cuptoare, detergent pentru pardoseli, detergent pentru suprafețe sensibile, detergent pentru vase etc.

Produsele sunt de cea mai bună calitate, iar prețurile sunt accesibile. clinit.ro, dacă vrem toată gama produselor pentru igienă și curățenie.

dispenser prosoape alb

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu