Compresorhertz.ro, dacă vrei un compresor de calitate

luni, iulie 15, 2013 16:07
Posted in category Diverse

Stema a saptea dimensiuneViața ne pune în situații dintre cele mai diverse. Așa încât, s-ar putea să avem nevoie de un compresor. Am descoperit un site, https://www.compresorhertz.ro/, unde găsim compresoare de aer cu șurub Hertz-Kompressoren. Acestea au calități ce le diferențiază clar: fiabilitate, costuri reduse, atât pentru investiția inițială, cât și pentru întreținere, nivel de zgomot redus, construcție robustă, carcasă izolată fonic și demontabilă. Pe site-ul www.compresorhertz.ro gasiți o gamă variată de compresoare, din care puteți alege. De exemplu, compresoare cu șurub montate pe rezervor, compresoare staționare industriale, compresoare profesionale industriale, compresor cu turație variabilă, compresor portabil cu șurub, stație aer comprimat.

Dacă sunteți interesat, puteți achiziționa și compresoare second hand, precum și alte produse cum ar fi: ambalaje flexibile polietilenă, polipropilenă, folii, sisteme de ambalare în vid, sisteme de paletizare. De asemenea, puteți închiria compresoare, dacă asta vă doriți. Pe site aveți toate datele de contact, numerele de telefon, fax, adresa de e-mail. Se asigură și service pentru compresoare. Acesta poate include: servicii de mentenanță preventivă programată sau revizii ocazionale ale compresoarelor cu șurub, schimb filtru aer, schimb filtru ulei, schimb separator fin aer-ulei, schimb ulei, gresare motor electric, verificare/remediere/înlocuire subansamble de comandă și siguranță, precum: regulator/supapa aspiratie, presostate, senzori de presiune, senzori de temperatura, termostate ulei, supape minima presiune, supape de sens, supape de siguranta. Site-ul are o interfață atrăgătoare și ușor de folosit, iar pe el găsiți toate detaliile tehnice de care aveți nevoie. Așadar, dacă vrem un compresor de calitate și/sau un service pe măsură pentru compresoare, CompresorHertz.ro nu ar trebui să lipsească din agenda noastră.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu