Cum se vând gogoși fraierilor pe realitatea.net

vineri, iunie 13, 2014 14:43
Posted in category Mass-media

Marin PredaNu știu alții cum sunt, dar când îmi amintesc de jegul media dintr-o perioadă recentă numit Realitatea TV, aproape că-mi vine să vomit. După ce ani de zile au dezinformat la greu opinia publică românească, cei de la realitatea.net au trecut la scenarii SF, doar românașul se șterge la fund cu adevăruri evidente, alergând după cai verzi pe pereți. Spre exemplificare, am ales materialul Moartea lui Marin Preda învăluită în mister. Autorul celor scrise acolo nu apare trecut (o fi vreun boschetar intrat pe furiș). Din păcate pentru cei de la realitatea.net, nu-i vorba de niciun mister. Hai să (re)vedem un material de pe acest site, în care cineva apropiat scriitorului Marin Preda povestește cum a murit.

Materialul se gaseste la link-ul Cum a murit Marin Preda si lamureste deplin asa-zisul mister al mortii lui Marin Preda.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu