De ce avem nevoie de un umidificator camera

vineri, noiembrie 18, 2016 18:46
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniOrganismul nostru este supus zilnic multor încercări. Printre acestea se numără și calitatea aerului din jurul nostru. Trebuie să recunoaștem că nu întotdeauna aerul din jur este favorabil unei stări normale de sănătate și bună dispoziție. Ce facem, de exemplu, dacă aerul din cameră este prea uscat sau are un miros neplăcut? Cunoscătorii știu răspunsul: folosim un umidificator camera. Acesta este, dacă nu stiați, un accesoriu important pentru sănătatea fiecăruia dintre noi.

Nu numai că poate elibera un miros plăcut în locuință, dar ne ferește de multe neplăceri, inclusiv de posibile alergii. De ce să respirăm un aer uscat și plin de mirosuri neplăcute, din moment ce avem al îndemână soluția banală și miraculoasă în acelasi timp: folosirea unui umidificator de camera.

În ce situații putem folosi acest atât de important accesoriu al fiecărei încăperi? Iată mai jos câteva posibile cazuri în care este neapărat necesar să avem la îndemână un umidificator camera.

  • Iarna, dacă folosim aparate de încălzire ce usucă aerul din cameră
    Cei mai mulți dintre noi realizează că un aer uscat, în care oxigenul este într-o concentrație mai mică decât în mod normal, conduce la o stare nu tocmai plăcută, creierul nostru fiind lipsit de atât de necesarul oxigen. Soluția pentru a avea o încăpere aerisită, în care să ne simțim bine, este folosirea unui umidificator de cameră.
  • În sezonul cald, dacă folosim aerul condiționat
    Biroul sau locuința noastră ce folosește aerul condiționat în sezonul cald are o problemă majoră: deși răcește aerul din cameră, aerul condiționat îl și usucă și, de aceea, este obligatorie prezența unui umidificator camera care să readucă aerul la valori normale.
  • Avem probleme cu somnul
    Știm cu toții că în anumite nopți somnul apare ceva mai greu. Uneori, de vină este aerul prea uscat din dormitor. De aceea, în astfel de situații, un umidificator de cameră, la care putem adăuga niște picături de ulei esențial, va emana un miros plăcut și natural, care va preveni uscarea căilor respiratorii, iar noi vom avea un somn odihnitor.

Așadar, avem toate motivele să folosim un umidificator camera, dacă suntem cu adevărat interesați de starea noastră de sănătate.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu