De ce merita sa-ti cumperi un televizor de ultima generatie

luni, iulie 13, 2015 17:30
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniCei de-o anumită vârstă își amintesc, probabil cu nostalgie, de vremurile în care erai bucuros dacă aveai un televizor alb-negru cu diagonala ceva mai mare sau o antenă cu care prindeai bulgarii, rusii, ungurii sau sârbii, după caz. Între timp, vremurile s-au schimbat și astăzi deja putem vorbi lejer de televizoare la care n-am visat vreodată.

Televizoarele color second hand, la modă imediat după 1989

Și tot legat de o perioadă relativ indepărtată pentru cei tineri, pentru mine parcă a fost ieri, îmi amintesc de explozia numărului televizoarelor second hand din România începutului anilor ’90 ai secolului trecut, atunci când, cu un efort financiar mic, putea avea un televizor cât de cât color, aruncat probabil de germanii care, între timp, treceau la altă generație de televizoare. Pentru noi, românii ieșiți din întunericul perioadei dinainte de 1989, era un progres evident să avem măcar senzația unei imagini color.

Televizoare cu teletext și alte opțiuni

Apoi a venit perioada în care tot mai puțini cumpărau televizoare second hand, datorită aparitiei televizoarelor noi, cu teletext, plus alte opțiuni. Românul, mare amator de programe TV (dintre europenii din UE românii privesc cel mai mult timp la televizor), a trecut rapid la noul tip de televizoare, mai ales că tot în acea perioadă începuse extinderea rețelelor de cablu și a antenelor parabolice, cu zeci și zeci de programe.

Televizoarele de azi, comori ale tehnologiei moderne

Și ajungem în prezent, iar acest prezent arată extrem de bine în privința tehnologiei informationale. Televizoarele de astăzi includ opțiuni la care nici nu visam în urmă cu 20 de ani. Intrări USB, calitate imagine Full HD, player multimedia integrat, tuner digital, montare perete, wireless etc. fac din televizoarele de azi ceva cu o multitudine de funcționalităti, pe lângă redarea propriu-zisa a programelor TV. Poți să înregistrezi emisiuni, poți să rulezi altceva la acel televizor (un film luat de pe net, de exemplu), poți să faci cu mult mai mult decât era odată.

Unde putem comanda online televizoare de ultimă generație

Sunt foarte multe locuri virtuale care ne îmbie să comandăm televizoare de ultimă generație. Dacă ar fi să aleg, cu siguranță aș intra aici. Gasești televizoare de ultimă generație, produse de cele mai cunoscute brand-uri, transportul este gratuit, iar prezentarea produselor este ceea ce mi-a plăcut în mod deosebit. StradaIT.ro are unul din cele mai bine realizate site-uri de prezentare a produselor, se incarcă repede, găsești toate informatiile de care ai nevoie, iar oferta (transport, plată, preț) este generoasă.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu