dekodoors.ro, dacă doriți uși germane de calitate superioară

luni, septembrie 30, 2013 16:07
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniUșile sunt un element definitoriu în arhitectura unei locuințe. Pentru ca în spațiul casei tale să fie ambianță și naturalețe, plus un design plăcut, accesați site-ul dekodoors.ro (click pe link-ul de la sfârșitul materialului) și puteți vedea și comanda uși importate direct din Germania, de calitate superioară, la cele mai bune prețuri. Produsele se găsesc în mai multe game de fabricație. Astfel, găsiți pe site gama standard, ce cuprinde categoriile: standard, standard sticlă, standard decupat. Apoi, aveți gama stil, cu categoriile: esprit, flair, residenz, tip A, tip S, tip K, tip ST. Mai găsiți și uși din gama elegance, ce cuprinde categoriile: classic, nostalgia, profila. Gama lifestyle cuprinde categoriile: intarsia, intarsia sticlă, trand. Mai puteți achiziționa uși din gama royal, categoriile fiind: 2D, 3D, lemn masiv, sticlă. Dacă locuinți într-unul dintre orașele unde Deko Doors are punct de desfacere, transportul ușilor la domiciliul dumneavoastră este gratuit.

Dacă aveți nevoie, echipa Deko Doors montează rapid și fără probleme orice tip de ușă, pe orice tip de suprafață sau zid. Dacă aveți nelămuriri, site-ul are și o pagină de contact, unde găsiți un formular online ce poate fi folosit pentru a cere informații suplimentare. Tot aici găsiți adresa, numărul de telefon, e-mail-ul. Pe site găsiți și un catalog cu produsele respective, catalog ce poate fi downloadat. Tot pe site găsiți si gama de culori în care puteți aveau ușa, precum și tipurile de foi de ușă (cu margine dreaptă, margine frezată, margine rotundă), tipurile de toc (toc cu placa și pervazul drept, toc cu placa dreaptă și pervaz rotunjit, toc cu placă și pervaz rotunjit, toc cu placă rotunjită și pervaz profilat) și tipurile de plăci (celulară, tubulară paralelă, tubulară, plină). Așadar, dacă vreți un importator direct al ușilor germane, din lemn sau sticlă, o echipă de profesioniști și cele mai bune prețuri, dekodoors.ro este soluția.

Un articol oferit de https://dekodoors.ro/.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu