dentfix.ro, dacă vrei informații despre o clinică stomatologică modernă

miercuri, august 20, 2014 8:15
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniMai devreme sau mai târziu, ajungem cu toții la stomatologie. Dacă urmați link-ul anterior, veți ajunge pe site-ul clinicii stomatologice Ivory Dentfix București, acolo unde găsiți informații complete despre problemele stomatologice și, evident, vă puteți programa la respectiva clinică. Clinica stomatologică IVORY oferă următoarele categorii de servicii: pardontologie, controlul stomatologic periodic, stomatologie pediatrică, aparate dentare, terapia cariilor dentare, estetică dentară, protetică dentară, chirurgie orală. Pentru alte detalii, intrați pe site.

Ați auzit de ata dentara? Dacă nu, click pe legătura anterioară. “Oricare ar fi obiceiurile dumneavoastră de igienă orală, pasta de dinți și periuța, există zone interdentare pe care nu le puteți curăța eficient. Aceste zone sunt extrem de des locul formării cariilor: resturile de alimente fermentează și produc aciditate. Dacă nu sunt îndepărtate în timp util, rezultatul este previzibil. Ața dentară este așadar o soluție extrem de importantă, care, folosită la sfârșitul periajului, crește eficacitatea întregului proces.”

Tot pe site, gasiți informații utile și interesante despre albirea-dintilor. “Când vă uitați în oglindă, ce culoare au dinții dumneavoastră? Albi? Galbeni? Cu timpul, dinții devin în mod normal mai închiși la culoare și se pătează. Pe lângă îmbătrânirea naturală, mai sunt și alți factori care contribuie la discromia danturii: fumatul, anumite alimente, cafeaua și ceaiul, unele medicamente care se eliberează cu sau fără rețetă, de exemplu tetraciclina și fierul. Prin albirea dinților se poate obține un zâmbet alb și strălucitor. Sunt mai multe metode de albire, însă tehnica cea mai recomandată de medicii stomatologi este albirea profesională. Fără îndoială, aceasta este cea mai rapidă și mai eficientă metodă.” V-am făcut curioși? Intrați pe site, pentru a citit restul.

În concluzie: merită să intrăm pe acest site, fie pentru a ne programa, fie pentru a obține informații proaspete și utile din domeniul stomatologic. Mai jos, aveți o imagine cu interiorul unui cabinet stomatologic.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu