Deparazitarea cainilor

duminică, martie 29, 2015 17:12
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniAchizitionarea unui caine reprezinta o mare responsabilitate pentru persoana care il va avea in grija. Acest responsabilitate deriva din faptul ca patrupedul va deveni un membru a familiei noastre. Din acest motiv trebuie sa fim foarte atenti la modul in care il ingijim. Trebuie sa fim foarte atenti la sanatatea cainelui precum si la sanatatea familiei in care patrupedul traieste. Pentru a ne asigura ca patrupedul nostru este sanatos este foarte important ca acesta sa fie dus periodic la medicul veterinar.

Pe langa vizitele la medicul veterinar trebuie sa fim foarte atenti la hrana pe care o oferim cainelui nostru. Foarte multe boli sunt determinate de regimul alimentar pe care il oferim cainelui. In acest sens doresc sa recomand posesorilor de caini mancare royal canin precum si hrana pentru caini taste of the wild. Aceste doua tipuri de hrana pentru caini sunt din punctul meu de vedere cea mai buna alternativa pentru hranirea cainelui pe care il avem in grija.

Insa, oricat de multa grija am avea de cainele nostru la un moment dat este foarte posibil ca acesta sa faca paraziti. Acestia sunt de doua tipuri si anume, paraziti interni si paraziti externi. Desigur ca dintre aceste doua categorii cei mai periculosi sunt parazitii interni. In anotimpurile calduroase cainele este predispus sa se infesteze cu paraziti, motiv pentru care trebuie sa fim mai atenti in aceasta perioada la regimul alimentar, si de asemenea trebuie ca vizitele la medicul veterinar sa fie mai dese.

In acelasi timp trebuie sa folosim mult mai des in perioadele calduroase produsele de deparazitare pentru caini. Aceste produse de deparazitare pentru caini le putem achizitiona din orice pet shop sau le putem comanda online de pe site-urile de pet shop online. Pentru a evita orice complicatie legata de starea de sanatate a patrupedului este de preferat ca inainte de a cumpara produse de deparazitare sa il ducem in prealabil la un medic veterinar.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu