Directia la masini

sâmbătă, februarie 11, 2017 10:21
Posted in category Diverse

Directie masinaAzi vom vorbi despre un aparat geometrie roti 3D si despre tot ce poate face acest minunat stand geometrie directie roti 3D.

Cand mi-am achizitionat prima data minunata mea broscuta, fratele meu care detine un service micut si care de altfel este pasionat de masini, mi-a dus masina la el la service pentru a o verifica.

Masina a fost supusa anumitor verificari, a fost pus tester-ul pe ea pentru a detecta orice neregula a ei, am avut noroc masina era intr-o stare buna de functinare.

Mi-a schimbat atunci distributia masinii, si eram ferm convinsa ca va face acest lucru deoarece mi-a explicat ca in cazul in care nu i se schimbase distributia si masina isi facuse deja rulajul minim, puteam sa stric alte componenete destul de scumpe al masinii.

Stiu ca mi-a zis atunci ca nu imi poate regla unghiul de fuga deoarece avea nevoie de un stand geometrie directie roti 3D, stand pe care el nu il avea inca in service-ul lui dar pe care intentiona sa si-l achizitioneze.

Nu am inteles ce trebuia sa faca, mi-a spus numai sa ma urc in masina si sa indrept rotile masinii, am incercat sa indrept volanul insa am observat ca atunci cand volanul masinii era drept rotile erau strambe si invers.

Fratele meu mi-a explicat care e treaba cu acest aparat geometrie roti 3D, si am inteles ca este foarte important ca sa fac directia masinii.

Zis si facut, am fost impreuna la un service care din cate am vazut era specializat doar pe asa ceva, am vazut cum aparatul era conectat la un soft, care detecta erorile, apoi se afisau imagini 3D pe monitorul din fata masinii si cum erorile era indreptate, volanul reglat si rotile drepte.

Un aparat foarte smecher, insa face toti banii dupa parerea mea, deoarece directia masinii este foarte importanta si mai ales atunci cand mergi la drum lung.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu