Domenii și găzduire web, la cele mai mici prețuri

duminică, septembrie 15, 2013 11:50
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniDacă vreți găzduire web gratuită, acest site este cel mai potrivit. Dacă sunteți design-eri sau programatori web, vă puteți testa diversele proiecte pe care le aveți cu ajutorul hosting-ului gratuit oferit de tlh.ro Oferta cuprinde: spațiul disk: 1 GB; e-mai: 2 adrese; domenii găzduite: 1 domeniu; baze de date: 10 DB; subdomenii: necontorizat; backup: R1SOFT; suport tehnic: 24x7x365. Sunt oferite ultimele versiuni de PHP, MySQL, Softaculous etc. Nu sunteți obligați să afișați bannere, pop-up-uri sau alt gen de reclamă, totul este absolut gratuit, fără nici o obligație din partea dumneavoastră. Condiții pentru a beneficia de ofertă: să dețineți propriul domeniu web; site-ul dumneavoastră să fie complet finalizat, fără pagini/secțiuni lipsă; activitatea principală trebuie să fie webdesign-ul sau programarea web. Pe site-ul de la link-ul anterior găsiți toate informațiile legate de modalitățile de contact, dacă doriți să beneficiați de această ofertă.

Pe lângă găzduire web, tlh.ro mai oferă și posibilitatea de înregistrare domenii, la cele mai mici prețuri. Domeniile .ro se înregistrează pe o perioadă nedefinită, fiind în două variante de preț: 28 euro cu găzduire, 38 euro fără găzduire. Domeniile internaționale pot fi achiziționate pe o perioadă de minim un an. Prețuri pe un an: 10,99 euro la domeniile .eu și 7,99 euro la celelalte (.com, .net, .info etc.). Top Level Hosting Romania mai oferă și servicii de reseller hosting pe servere proprii, în România. Este oferită, de asemenea, găzduire VPS cu SSD, pe servere puternice HP. Se mai oferă servere dedicate performante, care vă oferă performață, stabilitate și fiabilitate. Toate informațiile, inclusiv prețurile, le găsiți pe site. Metode de plată: transfer bancar/O.P., credit card/debit card, cash/depunere numerar. Așadar, avem cele mai bune oferte de pe piață și ar fi bine să profităm de ele. În plus, lucrăm cu cei mai buni specialiști în domeniu, adică sunt asigurate toate condițiile pentru succesul proiectelor noastre.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu