Dupa ce criterii pot alege plasele de insecte

sâmbătă, septembrie 24, 2016 13:13
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniPlasele de insecte sunt un „must have” al sezonului cald, deoarece ele ofera protectie impotriva musafirilor nedoriti, mai exact impotriva tantarilor. Ei sunt cea mai mare problema, deoarece din moment ce intra in locuinta deranjeaza mult cu bazaitul si intepaturile lor. Vara nu poti deschide geamul fara o plasa de insecte care sa tina la distanta tantarii. Plasele de insecte nu se aleg la voia intamplarii, ci trebuie sa tii cont de o serie de criterii:

 • Tipul de plasa
  Plasele de tantari sunt de mai multe tipuri: fixe, rulou, plisee, glisante. Fiecare tip de plasa e diferit, se deschide diferit si arata diferit. Eu de exemplu am la geamuri plase tip rulou. Ele arata foarte bine din punct de vedere estetic si sunt foarte eficiente. Atunci cand nu sunt trase la geam nici nu stii ca exista.
 • Mod de actionare
  Pentru multi conteaza si acest aspect. Unele plase sunt cu actionare pe verticala, altele pe orizontala, unele la dreapta, altele la stanga si asa mai departe. Alege cea mai buna varianta pentru ceea ce ai tu nevoie.
 • Dimensiuni
  Dimensiunile sunt extrem de importante. Plasele de insecte pe care le alegi trebuie sa aiba dimensiunea potrivita astfel incat sa se potriveasca perfect. Tine cont de acest aspect, deoarece e deosebit de important.
 • Destinatie
  Destinatia unei plase de insecte conteaza mai mult decat ai crede. Una e sa alegi o plasa de insecte pentru ferestre si alta e sa alegi o plasa de insecte pentru usi. De exemplu, plasele de tip rulou nu sunt potrivite pentru usi, ci doar pentru ferestre.
 • Pret
  In cele din urma, de multe ori, in alegerea unei plase de insecte pretul poate face diferenta. Trebuie sa te asiguri de faptul ca plasa pe care vrei sa o cumperi se incadreaza in bugetul pe care il ai. Vestea buna e ca sunt modele potrivite pentru orice buzunar. Unde le gasesti? La Analko. Intra pe site si vezi modelele disponibile.

Cei de la Analko nu comercializeaza doar plase de insecte. Ei sunt cunoscuti pe piata pentru faptul ca se ocupa de comercializarea unor produse de calitate ca: usi de garaj, bariere, rulouri exterioare, plase de insecte si alte produse pe care le gasesti pe site. In plus, cei de la Analko se ocupa si de confectii metalice si servicii de vopsitorie in camp electrostatic, sublimare si anodizare. Apeleaza la ei cu incredere.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu