egeneratoare.ro, generatoare de curent pentru tine

vineri, noiembrie 7, 2014 20:46
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniDacă sunteți interesați de un magazin online unde puteți comanda generatoare de curent pentru uz casnic si uz profesional, generatoare de curent si sudura, generatoare de curent cu automatizare si generatoare de curent fara automatizare, tunuri de iluminat, intrați pe site-ul egeneratoare.ro, printre putinele magazine online din Romania cu aceasta oferta de produse. Este oferită și consiliere specializata la alegerea generatorului de curent.

De exemplu, generatorul de curent portabil monofazat are capacitatea rezervorului de 4,2 litri, caracteristică ce asigură o autonomie de peste 5 ore în regim normal de funcționare. De asemenea, are protecție la supra-sarcină încorporată. Perioada de garanție este de 12 luni pentru persoane fizice și 12 luni pentru persoane juridice. Se asigură service în garanție și post-garanție în unități service autorizate. Livrarea produselor se face gratuit oriunde în România. Produsul poate fi văzut și în poza de mai jos.

Puteți alege și un alt tip de generator din această categorie, de exemplu generatorul de curent fără carcasă insonorizanta portabil monofazat 0.90 kVA MATRIX D-PG 1000. Acest tip de generator se alimentează cu benzină, are greutatea de 13,4 kg, puterea motorului de 2 CP, capacitatea rezervorului de 2 l, nivelul de zgomot fiind de 25 dB.

La magazinul online de la una din legăturile anterioare, mai găsiți și produse la promoție, precum și un calculator de consum (extrem de util în alegerea tipului de generator de curent). Plata produselor comandate se poate face online cu cardul, în numerar la primirea produselor sau cu ordin de plată în baza unei facturi proforme. Mai multe detalii găsiți pe site.

Dragii moșului, sper că v-ați notat magazinul online din această recomandare, mai ales că niciodată nu știm când avem nevoie de un generator de curent, de calitate și la un preț mic.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu