expresstrans.ro, transport colete Romania – Spania

duminică, octombrie 5, 2014 11:39
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniDin fericire, trăim în perioada globalizării. Adică, pentru cine nu realizează, în perioada în care dictatori mai mici sau mai mari nu mai pot să-și măcelărească concetățenii fără să afle nimeni. Iar în această etapă a globalizării totale avem nevoie de o circulație sigură a noastră și a bunurilor noastre. Dacă doriți o firmă de încredere care transportă colete în Spania sau marfă oriunde în Europa, cu autocamioane moderne, cu șoferi experimentați și costuri optime, accesați legătura de pe imaginea de mai jos. Toate transporturile de mărfuri sunt asigurate și monitorizate atent de personalul firmei, iar livrarea mărfurilor se face în intervalul stabilit. În funcție de cantitatea de marfă, sunt oferite camioane complete (FTL) sau în grupaj (LTL), cu masa utilă de la 1,5 până la 22 de tone.

Sunt puse la dispoziția clienților următoarele tipuri de mijloace de transport: vanete (1,5 tone sarcină utilă), camionete (2,8 – 3,5 tone sarcină utilă, capacitate 36 – 40 metri cubi), camioane 20 tone (13,6 metri lungime, capacitate 90 metri cubi, doatate ADR), camioane mega 20 tone (13,6 metri lungime, 3 m înălțime, capacitate 100 metri cubi), camioane 20 tone cu temperatură controlată. Toate mijloacele de transport puse la dispoziție sunt asigurate, iar transporturile sunt guvernate de convenția internațională CMR. Pe durata desfășurării transportului, clienții sunt ținuți la curent cu toate detaliile legate de marfa lor, primind în permanență informații despre poziția ei.

Legat de transportul rutier de marfă, haideți să vedem ce ne spune Wikipedia despre acest subiect.

Transportul rutier de marfă desemnează deplasarea în spațiu a mărfurilor cu ajutorul autovehicolelor specializate (camioane). Camioanele au o mobilitate deosebită, nefiind legate de instalații speciale fixe cum este cazul în transportul feroviar, de pildă (linii de cale ferată, depouri, triaje etc.). Deoarece ele pot pătrunde în locuri unde alte mijloace de transport nu au accesibilitate, constituie o componentă indispensabilă a transporturilor multimodale. Cu ajutorul camioanelor se pot organiza transporturi directe de la furnizor și până la beneficiarul mărfurilor din țară sau străinătate, evitându-se transbordările pe parcurs și consecințele acestora: manipulări costisitoare; pierderi cantitative și calitative; rătăciri de colete; sustrageri etc.

Transportul rutier de marfă se poate desfăsura pe plan național – transport rutier național de marfă cât și internațional – transport rutier internațional de marfă.

Transport rutier național de marfă – operațiune de transport care se execută cu un vehicul rutier înmatriculat într-o țară, numai pe teritoriul țării respective.

Tipuri de transport rutier de mărfuri și bunuri:
1. Transporturi de mărfuri generale
2. Transporturi de mărfuri perisabile
3. Transporturi de mărfuri periculoase
4. Transporturi de animale vii
5. Transporturi de mărfuri cu mase și/sau dimensiuni depășite
6. Transporturi cu vehicule specializate
7. Transporturi speciale cu vehicule
8. Transporturi agabaritice

Transport colete Romania – Spania
Transport colete Romania – Spania – www.expresstrans.ro

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu