floricudrag.ro, florăria ta online

joi, noiembrie 6, 2014 16:52
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniȘtiu că vă plac florile, așa încât m-am gândit să vă recomand un magazin online de unde putem comanda un buchet de flori, de o frumusete aparte. Dacă urmați link-ul anterior, puteți vedea și comanda buchete de flori, buchete de trandafiri, buchete simple, buchete sofisticate, buchete de flori pentru onomastica sau buchete de flori pentru Valentine’s Day, buchete de flori pentru 1 Martie, buchete de flori pentru 8 Martie, buchete de flori pentru ocazii speciale. Puteți alege cele mai frumoase combinatii de culori pentru buchete de flori speciale care impresioneaza, buchete de flori pentru momente romantice, buchete de flori pentru intalniri de afaceri, buchete de flori pentru evenimente corporate la preturi speciale. Livrarea este gratuită în București și Ilfov. Se mai asigură consiliere telefonică sau online. În imaginea de mai jos, este prezentat un buchet de 40 frezii multicolore, cu livrare gratuită în București și principalele orașe ale țării.

Atunci când suntem în căutare de flori online, trebuie să ajungem la magazinul online de la legătura anterioară. Aici mai găsim și alte oferte precum: aranjamente florale, oferte speciale, buchetele săptămânii, buchetele speciale.

Iar dacă vă interesează un cos cu flori click pe link-ul anterior. Puteți alege un coș cu trandafiri roșii, un coș cu crini, în aranjament, un aranjament cu trandafiri delicat, un aranjament floral cu trandafiri etc.

Puteți adresa și cereri speciale de buchete de flori, aranjamente sau coșuri cu flori, oricând, 24 ore din 24. Alte informații găsiți pe site. Mai puteți comanda flori pentru evenimente speciale: buchete de mireasă, aranjamente botez, buchete de nașă. Să reținem această recomandare și s-o folosim în momentele speciale ale vieții.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu