Fotoliile de masaj – ideale pentru a avea angajati fericiti

marți, ianuarie 10, 2017 10:33
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniDaca esti un manager interesat de cum se simt angajatii in compania ta, cu siguranta vei incerca sa gasesti o serie de metode prin care sa-i faci pe acestia sa se simta confortabil.
Este cunoscut faptul ca angajatii fericiti la locul de munca sunt mai productivi. Ei bine, fericirea nu depinde doar de banii pe care ii iau, ci si de alte criterii.
Daca vrei ca angajatii tai sa fie mai fericiti si prin urmare mai productivi, poate e momentul sa aduci in compania ta fotolii cu masaj. In multe din marile companii exista astfel de dispozitive si angajatii sunt foarte fericiti sa le aiba.
Fotoliile de masaj folosite in companii aduc o multime de beneficii pentru angajati. Iata care sunt cateva dintre acestea:

  • Reduc anxietatea, deci angajatii vor fi mai lipsiti de grijile nefondate;
  • Ajuta la o mai buna circulatie a sangelui;
  • Ajuta la intarirea sistemului imunitar;
  • Elimina crampele musculare care pot fi cauzate de statul la birou pe o perioada indelungata;
  • Reduc nivelul de stres pe care orice angajat il poate resimti la un moment dat;
  • Ajuta la un somn mai linistit pe timpul noptii, fapt pentru care angajatii se vor odihni mai bine seara;
  • Cresc moralul angajatilor si acestia se vor simti mult mai in forma si mai dornici de munca;
  • Ajuta la crearea unei atmosfere de incredere si loialitate in cadrul companiei;
  • Ajuta la scaderea afectiunilor care pot aparea ca urmare a statului la birou sau a desfasurarii altor activitati de la locul de munca;
  • Ii fac pe angajati sa fie mai creativi si sa gandeasca mai limpede.

Acestea sunt o mare parte din beneficiile folosirii fotoliilor de masaj in cadru companiilor. Cu siguranta ai vrea sa ai angajati fericiti, sanatosi si productivi, angajati care se simt minunat la locul de munca.
Intra pe Tokuyo.ro si alege fotoliul sau fotoliile ideale pentru compania ta. Fa-le o surpriza angajatilor tai si arata-le cat sunt de importanti. Cu siguranta gestul tau va fi apreciat.
Fotoliile de masaj de la Tokuyo sunt de cea mai buna calitate. Intra pe site pentru detalii.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu