Haratau si Asociatii, cabinet de avocatura in Bucuresti

miercuri, februarie 17, 2016 19:25
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniDacă ești interesat de o echipă de avocaţi specializați în drept penal, dedicați în totalitate apărării intereselor tale, poți apela la acest cabinet de avocatura in Bucuresti. Echipa de avocați este formată din reputați specialiști în dreptul penal, cu o bogată experiență în dosare dintre cele mai complexe. În apărarea intereselor tale, vor fi analizate problemele din unghiuri diferite astfel încât să fie găsită cea mai buna soluție pentru tine sau pentru cei apropiati care au nevoie de cei mai buni avocați. Fiecare detaliu al dosarului va fi studiat cu rigurozitate, astfel încât orice aspect care îţi este favorabil să fie exploatat la maximum. Echipa de avocați se implică asupra fiecărui proiect încredințat cu profesionalism și seriozitate, considerând că că niciun efort nu este prea mare pentru apărarea intereselor legale ale clienților.

Ariile de practică ale cabinetului de avocatură Hărătău & Asociații

Iată, mai jos, câteva situații (arii de practică) în care puteți apela la specialiștii casei de avocatură.

 • Infracțiuni contra patrimoniului
  Dacă nu știați, infracţiunile contra patrimoniului în România sunt favorizate de factori socio-economici (şomajul, lipsa unor soluţii de reintegrare socială, degradarea mediului educaţional şi legislativ). Experiența echipei de avocați Hărătău & Asociații în apărările oricăror părți implicate în săvârșirea unor astfel de infracțiuni se raliază pe demontarea pas cu pas a tuturor elementelor constitutive ce converg la reținerea sau nu a unei astfel de infracțiuni.
 • Infracțiuni contra familiei
  Acest tip de violență poate îmbrăca mai multe forme, și anume violența fizică, violența psihică ori violența sexuală. Urmările imediate ale acestor infracțiuni pot fi de la infirmități permanente până la pierderea unuia/unora dintre membrii familiei. De aceea, specialiștii casei de avocatură Hărătău & Asociații vor avea în vedere utilizarea celor mai bune și efective strategii de tragere la răspundere penală a celor vinovați de săvârșirea acestor infracțiuni, dar și obținerea unor daune morale care să ”compenseze” pierderile suferite.
 • Infracțiuni de corupție și de serviciu
  Potrivit Convenției civile asupra corupției adoptată la Strassbourg la 4 noiembrie 1999, ratificată de România prin Legea nr. 147/1 aprilie 2002, publicată în Monitorul Oficial nr. 260/18 aprilie 2002, corupția a fost definită ca fiind fapta de a solicita, de a oferi, de a da sau de a accepta, direct ori indirect, un comision ilicit sau un alt avantaj necuvenit ori promisiunea unui astfel de avantaj necuvenit care afectează exercițiul normal al unei funcțiuni sau comportamentul cerut beneficiarului comisioniului ilicit sau avantajului necuvenit ori promisiunii unei astfel de avantaj necuvenit. Strategia de apărare este evaluată și stabilită în funcție de probele existente pentru a vă îmbunătăți situația juridică, în măsura în care acest lucru este posibil din punct de vedere legal.
 • Accidente rutiere
  Producerea unui accident rutier are de cele mai multe ori consecințe dintre cele mai grave, de la vătămări corporale, infirmități fizice și până la pierderea de vieți omenești. Avocații Casei de avocatură Hărătău & Asociații vor aborda strategiile de apărare în așa fel încât să conveargă către obținerea unor despăgubiri (materiale/morale) cât mai mari (adăugând și cheltuielile de judecată), în relațiile cu companiile de asigurări, știut fiind faptul că acestea încearcă, de fiecare dată, să determine victimele unui accident rutier să accepte mai puțin decât ele ar fi îndreptățite să primească.

De ce Hărătău & Asociații? Deoarece toți suntem egali în față legii, însă un avocat bun face diferența.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu