Hidrofoare adâncime, dacă vrei apă în casa sau grădina ta

luni, august 5, 2013 13:47
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniApa, după cum bine știm, este elementul esențial al vieții pe Terra. Dacă avem o casă și/sau o grădină, este extrem de important să reușim să alimentăm cu apă locuința sau grădina. Iar presiunea în rețeaua de distribuție a apei este asigurată de hidrofoare adancime, cele care absorb apa din puț sau fântână. Dacă dați click pe link-ul anterior, ajungeți la site-ul (magazinul online) de unde puteți achiziționa hidrofoare adâncime până la 30 de metri. Site-ul are o interfață atrăgătoare, ușor de folosit și nu veți avea nici o problemă în a găsi toate informațiile de care aveți nevoie. Vă puteți crea și un cont pe site, pentru a vă ușura completarea formularelor necesare.

Fiecare produs are o descriere sugestivă, însoțită de o imagine. De exemplu, puteți cumpăra hidrofor JETD 110 cu vas de 22 litri, 449 RON (TVA inclus). Se folosește pentru: alimentare cu apă din puțuri cu adâncime de maxim 24 metri, instalații casnice, agricultură la scară mică, grădinărit, alimentare cu apă, sisteme de irigații. Puterea acestui hidrofor este 1100 W, debitul este 1,2m3/h, înălțimea de refulare este de 40 m, iar aspirația maximă este de 24 m. Pe site (click pe link-ul anterior), găsiți și alte caracteristici ale hidroforului, ca de exemplu: masa este 13 kg, garanția este de 2 ani, frecvența motorului este 50 Hz.

Puteți comanda hidrifoare (și alte produse) folosind site-ul de la link-ul anterior în valoare minimă de 100 lei (RON). Livrarea se face, în funcție de opțiunea fiecăruia dintre noi, de la depozitul firmei sau prin serviciul de curierat rapid. Livrarea comenzii pentru articolele aflate pe stoc se face într-un interval de timp cuprins între 24 și 48 de ore, iar pentru produsele care nu sunt în stoc și se comandă la producători livrarea se confirmă telefonic celui care comandă. Plata produselor comandate se poate face: în numerar, la sediul firmei, prin virament bancar (ordin de plată), prin credit bancar sau ramburs.

De ce să pierdem timp, adică bani, căutând prin tot felul de locuri hidrofoarele de care avem nevoie, dacă se pot achiziționa prin câteva click-uri și, eventual, un apel telefonic. Site-ul amintit mai sus oferă toate informațiile importante legate de hidrofoare, așa încât putem cumpăra în cunoștință de cauză aceste produse indispensabile pentru casa sau grădina noastră. Pe lângă hidrofoare, firma mai comercializează si alte produse utile, la prețuri atrăgătoare, de care sigur veți avea nevoie. Și dacă tot intrăm pe site, nu strică să aruncăm o privire și la alte oferte tentante, cum ar fi: pompe submersibile ape curate, pompe ape murdare, automatizări și accesorii pompe, furtunuri și accesorii pentru grădină, rezervoare apă potabilă, accesorii rezervoare apă potabilă, capace fontă, capace compozit etc. Cum fiecare dintre noi are o locuință și, poate, o grădină, să trecem în agenda noastră, dacă nu am făcut-o deja, locul unde găsim hidrofoare, și nu numai, de cea mai bună calitate, la cele mai mici prețuri.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu