homeopatiegorj.ro, daca vrei remedii homeopate pentru afectiunile tale

duminică, martie 15, 2015 18:28
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniPoate vă întrebați ce înseamnă homeopatie. Răspunsul complet este la link-ul anterior. Mai jos, avem doar câteva lămuriri.
DEX-ul ne spune că „homeopatia este sistem de tratament apărut în Germania, la sfârșitul secolului al XVIII-lea, introdus fiind de medicul german Samuel Hahnemann (1744 – 1843), a cărui deviză „similia similibus curantur” (cele asemenea se vindecă pin cele asemenea) era absolut opusă devizei vechii medicine, care combate contrarele pin contrare (contraria contrariis curantur), adică inflamațiunile pin răceală și invers. Medicina uzuală, ca să se distingă de omeopatie, a luat numele de alopatie.

Noi toți trebuie să înțelegem că „un tratament homeopat corect realizeaza o vindecare adevarata, deplina, fara efecte adverse, spre deosebire de „vindecarile” alopate, care presupun din ce in ce mai multe medicamente, luate zilnic, cu efectele adverse de rigoare. Omenirea incepe sa realizeze ca noi am fost creati perfecti, cu tot ce ne trebuie ca sa ne vindecam singuri. Natura nu a asteptat milioane de ani ca sa apara medicina secolului XX si sa-i spuna cum sa vindece. Ea a inzestrat fiinta umana cu mecanisme care-i permit sa se vindece folosind doar propriile resurse, nu ingerand diverse chimicale.”

Mai multe detalii găsiți la legătura anterioară, iar prezentarea de acolo se încheie în mod inspirat cu următoarea remarcă: „Homeopatia nu face altceva decat sa descatuseze aceste resurse si sa determine organismul sa se vindece singur. Este o metoda blanda, sigura si eficace, care castiga zi de zi tot mai multi adepti printre pacientii satui de „binefacerile” medicinii alopate.”.

Asadar, dacă doriți vindecarea prin metode homeopate, puteți lua legătura cu un medic homeopat. La link-ul anterior, găsiți amănunte despre Dr. Bogdan Adrian Neguleasa, cel care a pus bazele primului cabinet privat de homeopatie din Tg-Jiu. Este licentiat al Facultatii de Medicina si Farmacie Carol Davila Bucuresti, fiind și absolvent al cursurilor de perfectionare tinute de Societatea Romana de Homeopatie, obtinand astfel competenta in homeopatie. A descoperit și aprofundat metodele si invatamintele homeopatilor indieni, precum profunzimea si universalitatea „metodei senzatiei” a genialului Rajan Sankaran. S-a perfecționat in aceasta tehnica sub indrumarea medicilor Gabriel Campusano (Portugalia) si Stefan Kohlrausch (Germania), in cadrul scolilor de vara tinute an de an de catre Societatea Romana de Homeopatie, precum si a sotilor Sachindra si Bhawisha Joshi (India), in cadrul seminariilor si webinariilor organizate de acestia. Este un medic specialist la care puteți ajunge numai pe bază de programare prealabilă. Pe site găsiți toate detaliile. Mai mult, medicamentele sunt incluse în prețul consultației.

Este bine să avem în vedere următorul adevăr: „Remediile homeopate, datorita faptului ca refac mecanismul propriu de aparare al organismului, sunt indicate in aproape toate afectiunile existente. Rezultatele remarcabile se evidentiaza in cazul afectiunilor cronice, declarate incurabile de catre medicina alopata.”

Chiar dacă deocamdată nu aveți probleme de sănătate, este bine să nu uitați că, mai devreme sau mai târziu, problemele vor apărea, iar homeopatia este un ajutor neprețuit în procesul de vindecare.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “homeopatiegorj.ro, daca vrei remedii homeopate pentru afectiunile tale”

  1. myky says:

    aprilie 14th, 2015 at 14:26

    am spondiloza cervicala ce sa iau sa nu mai am ameteli…

Adauga un comentariu