hrp.ro, servicii și soluții software de salarizare și administrare de pesonal pentru tine

vineri, august 22, 2014 9:44
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniFoarte mulți dintre noi știm că a trecut vremea în care calculul salarizării personalului se făcea cu creionul de către o secretară foarte ocupată. Azi sunt alte metode, mult mai rapide și mult mai eficiente. Dacă firma sau instituția dumneavoastră este interesată de calcul salarii, accesați link-ul anterior și veți ajunge exact în locul unde puteți achiziționa servicii și soluții software de salarizare și administrare de personal.

De exemplu, calculatorul de salarii, pe care-l puteți vedea accesând legătura anterioară, este o soluţie software completă de salarizare. Aplicaţia are la bază un studiu solid al legislaţiei, dublat de experienţa specialiştilor în domeniu. Sal este un instrument flexibil, uşor de utilizat, adaptabil atât schimbărilor de legislaţie, cât şi specificului clienţilor.

Haideți să vedem și ceva informații despre servicii resurse umane (mai multe puteți afla dacă faceți click pe link-ul anterior). “Am inceput prin a crea un produs de salarizare. Am invatat cu timpul ca nu exista doua firme la fel, asa ca l-am facut flexibil si configurabil. L-am implementat cu acelasi entuziasm si energie pentru fiecare client. Am tratat fiecare client ca fiind unic, special, cu nevoi importante si cu experienta in domeniu utila pentru noi. Am continuat cu un produs de management al timpului. Am invatat ca resursa cea mai importanta a unei companii sunt oamenii si timpul lor alocat muncii in companie trebuie sa fie eficient folosit si platit. Am dezvoltat acest produs bazandu-ne pe experienta clientilor nostri, pe experienta noastra si pe dorinta noastra de a crea ceva util si special. Am acumulat multa experienta din activitatea clientilor nostri si am creat o divizie de servicii de salarizare si administrare de personal. Clientii care au externalizat aceste servicii au primit in schimb, pe langa serviciile standard, consultanta profesionista in domeniu, interpretari legislative profesioniste, sisteme informatice modelate dupa specificul lor si garantia corectitudinii serviciilor.”

In concluzie, sunt cei mai buni și merită aleși.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu