Iesi din anonimat, alege un ceas original de firma

miercuri, august 31, 2016 11:49
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniÎntr-o zonă în care instinctul de turmă încă predomină, putem ieși din anonimat, în sensul bun al cuvântului, în multe feluri. De ce nu, și prin ținută. Iar pentru aceasta putem, de exemplu, alege un produs deosebit din categoria ceasuri de mana. Și avem de unde alege ceasuri de mână originale, la cele mai mici prețuri, cu garanție, livrate rapid și cu transport gratuit (în anumite condiții).

Chiar mă gândeam în aceste zile să-mi cumpăr un ceas mai deosebit, iar privirea mi-a căzut pe ceasuri Fossil, care se produc de peste 30 de ani, iar brand-ul este foarte cunoscut. Cadranele acestor ceasuri pot fi fashion, clasice, casual, sport sau elegante. Cureaua ceasului o puteți alege din piele, silicon, oțel inoxidabil, material textil sau plastic. Nu sunt de neglijat și funcțiile din dotarea fiecărui model de ceas, cum ar fi: data, cronograf, ziua săptămânii, cronometru, tahimetru etc.

Tot pe site, în căutarea unui ceas fiind, am descoperit câteva informații interesante despre ceasuri, noutăți absolute pentru mine. Mai precis, este vorba despre 9 lucruri interesante despre ceasuri, întâlnite de-a lungul istoriei. Iată, mai jos, trei dintre ele, iar dacă v-am făcut curioși intrați pe site pentru a citi materialul integral.

  • Ceasul de buzunar a devenit popular in timpul dinastiei Tudor, mai ales in timpul domniei regelui Henric al VIII-lea. Ceasurile in acel moment erau atat de mari si greoaie incat oamenii le purtau de multe ori in jurul gatului.
  • Unul dintre cele mai scumpe ceasuri vandute vreodata a fost proiectat de Patek Philippe si a ajuns la o uimitoare licitatie de 5,7 milioane $, in 2010.
  • Cel mai vechi exemplu cunoscut de oameni care masurau timpul poate fi gasit in Egiptul Antic. Cadranele solare sunt o metoda surprinzatoare si precisa de a spune timpul. Ora este descifrata observand modul in care umbrele cad pe cadranul solar in diferite momente ale zilei.

Ar fi păcat, dacă sunteți interesați de un ceas original, să nu intrați pe ceasuri barbatesti și să nu alegeți un model de acolo. Ceasuri originale la un preț mai convenabil decât cele pe care le pteți comanda pe bestwatch.ro nu veți găsi.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu