Încă o epistolă adresată tovarășului Ponta

marți, noiembrie 25, 2014 19:44

Viorel PontaDemisia, mitoman și plagiator ordinar!

În orice țară normală, după ce încalci legile țării în halul în care au fost încălcate de către acest vierme roșu numit Viorel Ponta, faci pușcărie la greu. Nu poți să-ți bați joc într-un asemenea hal de românii care plătesc la greu cheltuielile țării (și din banii cărora se plătește ajutorul social pentru asistații PSD-iștilor) și să nu pățești nimic. Nu poți să te duci în Harghita și să participi la ceremonii organizate de extremiștii maghiari, ce arborau fără probleme drapelul secuiesc în prezența acestui jeg uman numit Ponta, și să nu pățești nimic. Această larvă neocomunistă chiar nu realizează ce ar fi pățit în Ucraina sau Serbia dacă făcea numai 20% din ce a făcut în România? Ținut în spate de mafia PSD-istă ce mai are de furat în România, mitomanul Ponta nu va pleca de bunăvoie. Români, la luptă pe baricade dacă vreți să scăpați de acest prostovan, ce minte cum respiră, și să aruncați PSD-ul mafiot la cosul de gunoi al istoriei. Alegerea lui Johannis nu înseamnă nimic atâta vreme cât PSD-iști sunt la butoane. Ei trebuie înlăturați pentru a avea o țară ca afară în Germania, sau Franța, sau Italia, sau … Dacă nu se merge până la capăt, România va rămâne același stat bananier, cu o mafie PSD-istă omniprezentă, ce va căuta prin toate mijloacele să se salveze. Anii de pușcărie sunt puțini în comparație cu răul imens făcut României de acești mafioți PSD-iști. Medicii, profesorii, elitele României au câștiguri de mizerie datorită mafioților PSD-iști ce au furat totul. Sprijiniți de o populație rurală îndobitocită, ușor de manipulat, fără școală și fără orizont, plus niște sute de mii de țigani care-și vând voturile precum își trimit odraslele la cerșit sau furat, mafia PSD-istă a ras totul în România. Ei trebuie să plătească. Dar nu cu jumătate de an de pușcărie și să rămână cu ce au furat. Nu, trebuie confiscate averile mafioților, iar din banii obținuți să se construiască spitale, școli, drumuri cu adevărat europene. Doar așa victoria lui Johannis pe 16 noiembrie 2014 poate fi începutul unei alte perioade istorice. Nu am recâștigat România din mâinile mafiei PSD-iste printr-un singur om, ușor de izolat și de defăimat. România celor care l-au votat pe Johannis trebuie să impună politicienilor, eventual și prin fortă, confiscarea averilor mafiei PSD-iste (a Mafiei în general), judecarea acestora pentru genocid împotriva poporului român și interzicerea partidelor politice care au la vârf infractori condamnați de justiție. Infractorii nu pot hotărî soarta noastră, ci ne pot cere doar în genunchi iertare pentru suferințele cauzate acestui popor într-un sfert de secol. Să avem curajul s-o facem. În România, nu vor intra rușii, pentru a-i apăra pe mafioți, ca în Ucraina. Să avem măcar un sfert din curajul ucrainienilor care au preferat să lupte cu rușii, dar să elimine mafioții dintre ei. Iată și o altă scrisoare către viermele ce trebuie strivit Viorel Ponta.

Va multumesc domnule Ponta!

Domnule Ponta, sunt o romanca din diaspora… una din aceea pe care dumneavoastra o numiti “dusmanca a Romaniei”… cu alte cuvinte, o tradatoare care denigreaza tara si numele ei peste hotare.
Va scriu ca sa va povestesc cum imi denigrez tara atat eu cat si ceilalti romani pe care ii cunosc – macar sa aflati direct de la sursa cum stau lucrurile.
Voi incepe prin a va spune ca toti muncim pe ruptelea si toti strainii stiu ca suntem “hard working people”. Cu banii castigati aici, ne ajutam parintii si venim sa ne facem vacantele ACASA… pentru ca ne este dor.

Ne iubim mult tara, domnule Ponta

Stiti ce mai facem noi? Ridicam biserici romanesti si organizam scoli romanesti, deschidem magazine romanesti si restaurante romanesti pentru ca iubim traditiile, limba si bucataria romaneasca. Mergem cu colindul, vopsim oua, facem cozonaci si sarmale… si ducem mai departe traditiile romanesti aici, departe de tara.
Ne iubim mult tara, domnule Ponta, iubim Carpatii, iubim Dunarea si Marea Neagra, iubim Bucurestiul, iubim fiecare bucata de pamant romanesc… dar am fost nevoiti sa le lasam si sa o luam de la capat pe alte meleaguri – prin tari in care valorile si munca cinstita sunt appreciate; in tari care nu sunt conduse de infractori, de pitipoance sau de smecheri.
Copiii mei, domnule Ponta stiu sa scrie si sa citeasca in limba romana, stiu istoria Romaniei, stiu traditiile romanesti… stiu chiar si prescurtarile numelor judetelor din Romania (desigur mai incurca Ilfov cu Ialomita… dar idea e ca stiu – desi este ceva ce probabil ca nu le va folosi niciodata – au invatat pentru ca i-a interesat si i-a interesat pentru ca au fost educati sa isi iubeasca tara).

Dar nu as vrea sa inchei fara sa va multumesc… Va multumesc din suflet, domnule Ponta, pentru ca prin cele afirmate, ati scapat de orice posibilitate de a fi votat de romanii din diaspora (extrem de putine voturi ce-i drept), dar mai ales ati scapat de voturile pe care poate unii dintre cei dragi noua, de acasa poate vi le-ar fi dat. Sunt convinsa ca prin afirmatia dumneavoastra l-ati convins pana si pe tatal meu sa nu va voteze… ceea ce eu si fratele meu nu reusiseram sa facem. Tineti-o tot asa, astfel, Romania mai are o sansa!

De asemenea, domnule Ponta, eu si copiii mei imbracam cu piosenie si mandrie costumele nationale de Ziua Romaniei, de Craciun, de Pasti, de Ziua Drapelului (chiar asa, dumneavoastra stiti cand este Ziua Drapelului?), de Sf Maria.
Am trei copii, domnule Ponta… stiti ce au prezentat la show and tell saptamana trecuta? Cu mandrie va spun ca toate trei au prezentat ceva despre Romania – fetita cea mare a prezentat arborele genealogic al Familiei Regale de Romania, fetita mijlocie a desenat harta Romaniei si a vorbit despre cat de frumos arata conturul ei ca un buchet de flori asezat cu coditele in Marea Neagra sau ca un peste abia iesit din Marea Neagra care se zbate pe uscat… asa cum odinioara am invatat noi la scoala intr-o poezie de Ana Blandiana, fetita cea mica a prezentat costumul national si a povestit despre cum se numeste fiecare articol pe care il poarta. Atat de mult ne denigram tara, domnule Ponta, incat nu stiu cum ne mai rabda pamantul!
Dar nu as vrea sa inchei fara sa va multumesc… Va multumesc din suflet, domnule Ponta, pentru ca prin cele afirmate, ati scapat de orice posibilitate de a fi votat de romanii din diaspora (extrem de putine voturi ce-i drept), dar mai ales ati scapat de voturile pe care poate unii dintre cei dragi noua, de acasa poate vi le-ar fi dat. Sunt convinsa ca prin afirmatia dumneavoastra l-ati convins pana si pe tatal meu sa nu va voteze… ceea ce eu si fratele meu nu reusiseram sa facem. Tineti-o tot asa, astfel, Romania mai are o sansa!

Sursa

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu