Injustiţia pe vremea ciumei roşii = PSD (II)

sâmbătă, decembrie 4, 2021 7:59

Justitie calcata de PSDMai ţineţi minte cum plângea mafia TV (România TV şi Antena 3) de grija puşcăriaşilor. Cum “săracii” criminali, violatori, tâlhari, interlopi etc. stăteau îngrămădiţi în puşcării, fără aer condiţionat, în timp ce în UE (da, aceeaşi UE “rea” care cerea, şi cere, pedepsirea corupţilor) puşcăriaşii au condiţii decente în penitenciare?! Evident, pentru slugile mafioţilor Ghiţă şi Voiculescu, normele UE trebuiau aplicate doar puşcăriaşilor, nu şi celor internaţi în spitale, nu şi infrastructurii, nu şi pedepsirii corupţilor, nu şi confiscării averilor obţinute prin jaf şi furt etc.

Mai ţineţi minte când numărul 3 în Republica România, puşcăriaşul Liviu Dragnea, îşi cerea iertare de la puşcăriaşi, nu de la cei care trudesc din greu în această ţară şi din banii cărora au furat la greu mafioţii din PSD, neconstruind nimic în România?! Sau când aceeaşi interlopi din PSD au schimbat legile justiţiei în favoarea infractorilor, de-au ajuns victimele infracţiunilor să aibă mai puţine drepturi decât infractorii, fie ei chiar criminali în serie?!

Ei bine, dragii mei, Liviu Dragnea, cel care ar merita jupit de viu, nu este primul PSD-ist care a adus (in)justiţia din România la şliţul penalilor din această ţară. Dintotdeauna mafioţii din PSD şi-au dorit o justiţie a lor, o justiţie care poate fi controlată, prin intermediul celor numiţi de PSD-işti în funcţii de conducere la judecătorii, tribunale, curţi de apel etc. Cel mai mare coşmar al politicienilor din această ţară este o justiţie independentă care să aplice în mod egal legile ţării.

Cum proceda PSD = ciuma roşie în 2004, în domeniul justiţiei, vedem în materialul de mai jos.

CSM, prins cu corupţia mică

“Judecătorul Motirlichie a condus beat, procurorul Petula e braconier, procurorul Iacobescu face afaceri cu porci şi procuroarea Tutcaş a dispus soluţii de clasare, falsificând semnătura şefului ei, procurorul Schiţiu a făcut un fals în acte – toţi au fost excluşi din magistratură” – titra un cotidian pe prima pagină săptămâna trecută (august 2004 – n.m.).

Recenta umflare în muşchi a Consiliului Superior al Magistraturii care a dat afară cinci procurori şi un judecător este un simplu exerciţiu la paralela Justiţiei pentru îmbunătăţirea imaginii publice. De fapt, CSM-ul nu şi-a făcut treaba nici măcar pe jumătate. Dovada: au fost excluşi doar beţivii şi plastografii din magistratură, nu şi procurorii, colegii lor, care i-au anchetat şi i-au scos basma curată pentru faptele penale Astfel, din cei cinci magistraţi eliminaţi din profesie vor răsări tot atâtea cabinete de avocatură de succes care vor folosi aceeaşi potecă spre deciziile foştilor lor colegi.

Ca să-şi arate cu adevărat muşchii, CSM-ul ar trebui să înceapă cu judecătoarea Maria Huza, preşedinta Tribunalului Bucureşti. Să clarifice ‘mneaei colegilor din Consiliul din care face parte cum compania unde soţul său, Ion Huza (fost vicepreşedinte la Olt), era administrator a primit cadou de la APAPS-Muşetescu 70% din toate spaţiile comerciale ale României care au aparţinut reţelei de magazine Romarta. Cadoul de 300 de milioane de dolari (la valoarea din 2004, adică mult mai mare decât cea de astăzi – n.m.) a adus ceva belele pe care firma unde lucra Huza-soţul le-a rezolvat cu succes. Chiriaşii daţi afară din spaţiile comerciale din toată ţara s-au judecat cu firma huzului chiar – coincidenţă – la Tribunalul Bucureşti, indiferent dacă erau de la Ploieşti sau de la Cucuieţii din Deal.

Lista ar putea fi completată copios. Procurorul Onica A., Gheorghe P., Constantinescu R. şi Tanase M., de la Parchetul Buftea, procurori care au consumat vapori de benzină din paharul unor infractori, au primit o penalizare de 5% din salariu.

Judecătorul Aurel Fărcaş, de la Târgu Mureş, este (era în 2004 – n.m.) implicat în camătă, activitate din care s-a ales cu bani, nişte plângeri la Parchet şi o grenadă aruncată noaptea în curte. Fărcaş apare şi în interceptările telefonice făcute de SRI în cazul judecătoarei Ciucă drept intermediar de trafic de influenţă.

Prim-procurorul Valerica Vasai, de la Buzău, care a eliberat (în anii 2001-2004, n.m.) conştiinţele a doi patroni şi pe cea a şoferului lor de apăsarea acuzaţiilor de instigare şi viol cu perversiuni sexuale asupra unei tinere mame, e bine-mersi şi acum.

Procurorul Puiu Radu, din Râmnicu Sărat, şi-a ofticat toţi colegii când i-a publicat soţia, la procesul de divorţ, averea acumulată din salariu.

Sau să se uite (în 2004 – n.m.) CSM puţin prin activitatea procurorului Niţă de la Zimnicea, care a permis transformarea în saci de box pentru odraslele sale a doi ofiţeri de poliţie. Vom reveni. (“Academia Caţavencu”, nr. 664/2004)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu