insaterm.ro, centrale termice și instalații sanitare pentru tine

vineri, mai 16, 2014 16:18
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniAstăzi, dragii mei, vorbim despre centrale termice și instalații sanitare. Puteți achiziționa online produse dintr-o gamă deosebit de variată de echipamente, utilaje, accesorii, piese de schimb pentru instalații de încălzire, sanitare și climatizare dacă accesați Insaterm.ro. De asemenea, puteți comanda toată gama de servicii referitoare la acestea, adică proiectare, consultanță, service, montaj.

Haideți să vedem câteva din produsele pe care le puteți avea prin câteva click-uri. Începem cu centralele termice. Din această categorie găsim: centrale termice convenționale cu tiraj forjat, pachete centrale termice convenționale, centrale termice în condensație, pachete centrale termice, centrale termice electrice, centrale termice convenționale cu tiraj natural.

Trecem la cazanele cu combustibil solid, categorie ce cuprinde: șeminee cu funcționare pe lemne, șeminee cu funcționare pe paleți, cazane pe paleți, cazane pe combustibil solid cu gazeificare, cazane pe combustibil solid clasice, cazane cu funcționare mixtă, pachete complete cu cazane pe combustibil solid.

Categoria boilere și preparatoare de apă caldă menajeră cuprinde: încălzitoare instant pe gaz, boilere monovalente (cu o serpentină), boilere bivalente (solare), boilere tanc in tanc, boilere termoelectrice, boilere electrice. Mai găsiți panouri solare plane, panouri solare cu tuburi vidate, ssiteme solare cu termosifon.

Dacă sunteți interesați, mai puteți achiziționa de pe site-ul de la link-ul anterior instalații solare pentru preparare apă caldă (instalații solare panouri plane, instalații solare panouri cu tuburi vidate). Nu lipsesc, și le puteți achiziționa, cazanele de oțel (Ferroli), arzătoarele (cu combustibil lichid, cu combustibil gazos, mixte), pompele (de circulație, de recirculare, submersibile, de drenaj, hidrofoare, pentru alimentare cu apă, de tocare și pompare ape uzate).

Mai găsim la legătura anterioară: vase de expansiune (pentru apă rece, pentru apă caldă, multifuncționale), pompe de căldură (Bosch), sisteme de dedurizare și filtrare (sterilizatoare, purificatoare de apă, stații de dedurizare), radiatoare și convectoare (robineți de radiator, radiatoare din oțel, radiatoare din aluminiu, radiatoare din fontă, uscătoare de prosoape, convectoare electrice).

Mai puteți comanda sisteme de încălzire în pardoseală, piese de schimb pentru central termice, scule electrice, butelii de egalizare, chimicale, aer condiționat/ventilații etc. Plus serviciile: montaj și instalare, autorizări și verificări tehnice periodice, service în garanție și post-garanție. Nu sunt uitate promoțiile și pachetele speciale. Multe alte informații le găsiți pe site (click pe link).

Așadar, dragii moșului, să reținem pontul de azi și să-l folosim atunci când avem nevoie. Și sigur vom avea nevoie de câteva din produsele enumerate mai sus de-a lungul timpului. Dacă vreți produse originale, nu contrafăcute, și profesioniști în domeniu, care să vă dea certitudinea unei lucrări de calitate, apelați cu încredere la societatea din acest material. Merită încrederea noastră.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu