kurtmann.ro, haine la prețuri accesibile, mărci de primă mână

duminică, decembrie 8, 2013 21:14
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniDespre ce se poate vorbi într-o seară de duminică? Despre ținută, evident, doar nu vă gândeați la altceva. Iar atunci când vine vorba de haine, cei mai mulți dintre noi se gândesc la prețuri. Dacă au prețuri astronomice? Ei bine, dragii mei, am o veste foarte bună pentru voi: există un loc unde prețurile sunt mici, iar mărcile produselor sunt de primă mână. De exemplu, sunteți o doamnă sau o domnișoară ce-și dorește niște blugi de calitate, la prețuri mici? Dacă da, click pe legătura anterioară și dorința este îndeplinită. Blugi Bershka Scopes Blue la prețul de 44,90 lei nu sună tentant? Sigur că da. Dacă am văzut bine, indiferent de modelul de blugi, toate prețurile sunt mai mici de 100 de lei. Unele modele au prețuri apropiate de 50 sau 60 de lei. Plus că transportul este gratuit la toate comenzile în valoare de peste 190 de lei.

Cum de obicei doamnele și domnișoarele sunt mai atrase de haine, următorul exemplu se referă tot la ele. Sunteți cumva interesate de tricouri vesele și colorate, cu diferite imprimeuri moderne, la prețuri mici? Dacă da, click pe link-ul anterior și găsiți o gamă variată de tricouri, de unde puteți alege după pofta inimii. Ce spuneți de un tricou Stradivarius Pondo Dark Turquoise la numai 29,90 lei? Sună bine, evident. Acum vă întrebați, poate, dacă numai femeile au noroc de produse de calitate la prețuri mici. Nu-i deloc așa și bărbații găsesc pe site (click pe unul din link-urile anterioare) produse ce pot fi comandate. Blugi, tricouri, cămăși, jachete, plus multe altele, sunt disponibile pentru bărbați, cei care nu prea fac mofturi și nu probează zeci de modele înainte de a se hotărî ce cumpără. Nu au fost uitați nici copiii, o gamă largă de produse fiind disponibilă și pentru ei. Mărimea produselor se poate alege, iar la fiecare produs este precizat materialul din care este fabricat. Hai că pontul este bun, profitați din plin de el.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu